Αρχική Νέα Τοπικά Ενέργειες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών και των επιχειρήσεων για την ψηφιακή...

Ενέργειες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών και των επιχειρήσεων για την ψηφιακή Δημόσια Διοίκηση στο Δήμο Χίου

7

Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο του έργου: Ενέργειες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών και των επιχειρήσεων για την ψηφιακή Δημόσια Διοίκηση στο Δήμο Χίου θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές εκδηλώσεις των πολιτών σχετικά με τις ψηφιακές υπηρεσίες που παρέχονται από το Δήμο Χίου. Συγκεκριμένα από την Τρίτη 25 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 29 Νοεμβρίου κινητή μονάδα ενημέρωσης που θα σταθμεύει σε διάφορα κεντρικά σημεία της πόλης, θα παρέχει εξατομικευμένη ενημέρωση στους πολίτες σχετικά με τις ψηφιακές υπηρεσίες του Δήμου Χίου και τον τρόπο αξιοποίησης τους.


Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου τρεις ημερίδες με θέμα τις ψηφιακές υπηρεσίες, την ευρυζωνικότητα και την ψηφιοποίηση του έργου του Χιώτη δημιουργού Νίκου Γιαλούρη στις 25, 26 και 28 Νοεμβρίου αντίστοιχα.


Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του προγράμματος Ψηφιακή Σύγκλιση.