Αρχική Νέα Τοπικά Μουσική βραδιά από τη «Νέα Εποχή- Νέα Δύναμη» για την Κίνηση-19

Μουσική βραδιά από τη «Νέα Εποχή- Νέα Δύναμη» για την Κίνηση-19

20


 

Μουσική εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στην εθελοντική κίνηση «19» της Αμανής θα διοργανώσει το Δεκέμβριο ο Νομαρχιακός Συνδυασμός της μείζονας μειοψηφίας «ΧΙΟΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Νέα Δύναμη».
   Συγκεκριμένα θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου, συμβολικά για να ρυθμίζει την κίνηση των 19 χωριών, στο χώρο του κέντρου «Παγοποιείο».

 

Η επιστολή προς την Οργανωτική Επιτροπή της Εθελοντικής Κίνησης «19», με ημερομηνία 20 Νοεμβρίου 2008, έχει ως εξής:

“Αγαπητοί συμπατριώτες φίλοι της εθελοντικής κίνησης «19»,


Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα εκ μέρους του Νομαρχιακού Συνδυασμού «ΧΙΟΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Νέα Δύναμη» να σας συγχαρώ για το δημιουργικό έργο που παράγεται, δηλαδή να εμφυσήσετε νέα πνοή στην Αμανή προκειμένου σ’ αυτή την τόσο από τη φύση ευλογημένη περιοχή να δοθεί το έναυσμα για την αντίστροφη μέτρηση υπέρ της βιώσιμης ανάπτυξης.


Είναι παρήγορο στην εποχή μας, όπου μερικές φορές η πολιτεία λόγο και των πολλών υποχρεώσεών της έναντι ολόκληρης της επικράτειας δεν επιτελεί  στο ακέραιο τον ρόλο της,  να βλέπει κανείς ομάδες ανθρώπων, που αποτελούν ουσιαστικά την κοινωνία των πολιτών,  εμφορούμενοι από την αγάπη για τον τόπο τους να προσφέρουν συμβάλλοντας ταυτόχρονα στο κίνημα του εθελοντισμού.


Ο Νομαρχιακός συνδυασμός «ΧΙΟΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Νέα Δύναμη» αναγνωρίζοντας το έργο σας επιθυμεί να συμβάλλει στην  προσπάθειά σας διοργανώνοντας εκδήλωση τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στην εθελοντική κίνηση «19».


Συγκεκριμένα στην 18/11/2008 συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συνδυασμού προτάθηκε η διοργάνωση μουσικής εκδήλωσης τη Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008 στο χώρο «Παγοποιείο».


Επιλέξαμε την συγκεκριμένη ημερομηνία επειδή έχει και τον σχετικό συμβολισμό. Πιστεύουμε ότι η σχετική εκδήλωση όχι μόνο θα συμβάλλει υλικά την προσπάθειά σας αλλά θα συμβάλλει ουσιαστικά και στην προβολή τόσο της Αμανής όσο και του έργου της κίνησης.


Ευελπιστούμε στην θετική ανταπόκρισή σας στην πρότασή μας.  Αναμένουμε άμεσα την σύμφωνη γνώμη σας προκειμένου να συζητήσουμε από κοινού τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης.


Με εκτίμηση,
Ισαβέλλα Α. Μπουρνιά
Νομαρχιακή Σύμβουλος
«ΧΙΟΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Νέα Δύναμη»

Διαφήμιση