Αρχική Νέα Τοπικά ΣΕΣΝΟΧ προς Ξενάκη: Αυτή τη Διοίκηση θέλουμε

ΣΕΣΝΟΧ προς Ξενάκη: Αυτή τη Διοίκηση θέλουμε

8

 
   Προφανώς ένα μαχητικό σωματείο εργαζομένων, με θέσεις και άποψη δεν είναι καλό για οποιαδήποτε εργοδοσία, ακόμα και αν αυτή είναι το δημόσιο.
   Ο λόγος για το Σωματείο εργαζομένων στο Σκυλίτσειο (ΣΕΣΝΟΧ) που σε ανακοίνωσή του επισημαίνει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τη Διοίκηση, που από ότι φαίνεται είναι ιδιαίτερα σημαντικά.
   «Για άλλη μια φορά ο Διοικητής του Νοσοκομείου κατά την πάγια τακτική του, δεν απαντά στα σοβαρά ζητήματα που θέτουμε, προσπαθώντας απεγνωσμένα να καλύψει την ανικανότητα του υπουργείου Υγείας.
   Προσπαθεί να ανταπαντήσει με προσωπικές επιθέσεις, αποκαλώντας τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου μας αργόσχολους, αναρχικούς και άλλους χαρακτηρισμούς, κλπ που φανερώνουν πανικό. Δυσφημίζει δε την υπερπροσπάθεια όλων μας να λειτουργήσει το νοσοκομείο με την πρακτική του», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
   Εξηγώντας ποια είναι τα ερωτήματα που έθεσαν στη Διοίκηση αναφέρουν:
   «Δεν απαντά ο Διοικητής ούτε στο θέμα των προσλήψεων προσωπικού, ούτε στο θέμα της περιουσίας που άρπαξε το Υπουργείο, ούτε σε όλα τα άλλα σοβαρά ζητήματα που θέτουμε. Προσπαθεί δε να οικειοποιηθεί ότι έχουμε πετύχει τόσα χρόνια, μια και τίποτα δεν μας έχουν χαρίσει,. Ότι κερδίσαμε, το κερδίσαμε με τον αγώνα μας.
   Θέλουμε μια διοίκηση να έχει όραμα και στόχους για την υγεία του Χιώτη πολίτη, να μη διστάζει να συγκρουστεί με την εκάστοτε γραφειοκρατία που κυβερνά και να σέβεται τους εργαζόμενους, δυστυχώς έχουμε το ακριβώς αντίθετο.
   Εμείς ούτε πολιτικές φιλοδοξίες έχουμε, ούτε προσωπικές. λυπούμαστε που ο Διοικητής δεν διέκρινε τις ευαισθησίες μας ως εργαζόμενοι, το ήθος μας και τις δημοκρατικές μας αξίες, αυτοί είναι άλλωστε οι λόγοι που χρόνια τώρα μας εκλέγουν και δεν μας διορίζουν, οι συνάδελφοί μας, να τους εκπροσωπήσουμε», καταλήγει το ΣΕΣΝΟΧ.