Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Σεμινάρια Ειδικής Αγωγής από το Πανεπιστήμιο

Σεμινάρια Ειδικής Αγωγής από το Πανεπιστήμιο

7

 Κύκλο σεμιναρίων επιμόρφωσης και εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή πραγματοποιεί ο Συμβουλευτικός Σταθμός Ψυχολογικής Υποστήριξης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
      Το πρόγραμμα στην πρώτη πιλοτική φάση πρόκειται να υλοποιηθεί και στη Χίο (όπως επίσης σε Μυτιλήνη, Αθήνα, Πειραιά αλλά και σε όποια άλλη περιοχή εκδηλωθεί ανάλογο ενδιαφέρον).
      Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε φοιτητές αλλά και σε κάθε επιστήμονα που επιθυμεί να εργαστεί στο χώρο της Ειδικής Αγωγής ή να συμπληρώσει τις γνώσεις του στις σύγχρονες τάσεις της συγκεκριμένης επιστήμης.
      Ο αριθμός των επιμορφούμενων δεν θα ξεπερνά τα 40 άτομα ανά περιοχή, τα οποία θα επιλεγούν κατόπιν υποβολής αιτήσεων ενώ το κόστος συμμετοχής για τα σεμινάρια διάρκειας 400 διδακτικών ωρών είναι συνολικά 1.700 €. Η υλοποίηση των σεμιναρίων θα γίνεται Σαββατοκύριακο (συνολικά 2 ώρες ανά σαββατοκύριακο).
      Μετά το πέρας της κατάρτισης θα χορηγηθεί πιστοποιητικό από το Συμβουλευτικό Σταθμό Ψυχολογικής Υποστήριξης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
      Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για το σεμινάριο της Χίου μπορούν να απευθύνονται στο τηλ.: 22710.81303 εργάσιμες ημέρες και ώρες.