Αρχική Νέα Τοπικά Ικανοποίηση Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών για τις εκδηλώσεις

Ικανοποίηση Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών για τις εκδηλώσεις

14

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥMε ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκαν οι πρώτες προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου,  στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 10 χρόνων από την λειτουργία του Τμήματος και του αντίστοιχου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΝΑ.Μ.Ε».


Οι εκδηλώσεις έλαβαν χώρα την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008 στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου και περιελάμβαναν ημερίδα με θέμα: «Από τη Θεωρία στη Πράξη», «Αφιέρωμα στο διδάσκοντα Δημήτρη Πετρόγγονα», ενώ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε καλλιτεχνική έκθεση με θέμα: «Καράβια στο Αιγαίο» της καλλιτέχνιδας κ. Γαλάτειας Τελλή.


Παράλληλα την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πανηγυρική τελετή απονομής πτυχίων, διπλωμάτων και βραβείων επιμελείας του Τμήματος και του ΠΜΣ-ΝΑ.Μ.Ε.


 Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ακαδημαϊκοί και επιφανείς παράγοντες της ναυτιλιακής κοινότητας.


Μεταξύ άλλων παρόντες ήταν, ως επίσημος προσκεκλημένος ο Αντιπρύτανης του City University London και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος Καθηγητής κ. Κώστας Γραμμένος, ο πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Καθηγητής κ. Θεμιστοκλής Λέκκας, η Αντιπρύτανης Καθηγήτρια κ. Χρυσή Βιτσιλάκη, ο Αντιπρύτανης Καθηγητής κ. Ιωάννης Γκιάλας, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης Καθηγητής κ. Ιωάννης Καρκαζής, ο πρώην Πρόεδρος του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών και νυν Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΝΑ.Μ.Ε.» Καθηγητής κ. Νικόλαος Λίτινας, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών Καθηγητής κ. Νικήτας Νικητάκος, όλα τα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος, οι κ. κ. Νικός Τσάκος, Γιώργος Σαζακλής, Μιχάλης Σαρλής, Άλκης Κορρές, Ηλίας Μπίσιας, Νάνα Κάζη, Νίκος Βεράρος κ.α.