Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος ΣΥΡΙΖΑ Χίου: καταγγέλει ξυλοδαρμό νεολαίων του ΣΥΝ από ΠΑΜΕ

ΣΥΡΙΖΑ Χίου: καταγγέλει ξυλοδαρμό νεολαίων του ΣΥΝ από ΠΑΜΕ

7

 ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ


Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο
www.syrizachiou.blogspot.com
syrizachiou@gmail.com


      ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΝΕΟΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ.
      
            Κατά τη διάρκεια των προχθεσινών απεργιακών κινητοποιήσεων, μέλη και στελέχη του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν μέλη της Νεολαίας του Συνασπισμού, τα οποία είχαν την «ατυχία» να περάσουν κοντά από τον χώρο της συγκέντρωσης του ΚΚΕ, κατευθυνόμενα προς το Εργατικό Κέντρο Χίου όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η ενωτική απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων.
      Τα γεγονότα προβλήθηκαν και από την τοπική τηλεόραση όπου με έκπληξη ακούσαμε τον εκπρόσωπο του ΠΑΜΕ να λέει ότι ο ξυλοδαρμός έγινε για να …περιφρουρηθεί η εκδήλωση!!!
      Φαίνεται ότι οι άτυχοι νεολαίοι δεν κατάφεραν να περάσουν από το ιδιότυπο face control, που όπως δείχνουν τα γεγονότα, υφίστανται όσοι περνούν κοντά από τις εκδηλώσεις του ΠΑΜΕ (πόσο μάλλον οι συμμετέχοντες).
      Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει αυτού του είδους τους τραμπουκισμούς από την πλευρά του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, που εκθέτουν την Αριστερά και κάνουν σαφές το ποιος αποτελεί την Πέμπτη φάλαγγα στην επίθεση που έχει εξαπολύσει αυτές τις μέρες, η δεξιά και η ακροδεξιά εναντίον του ΣΥνασπισμού  ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς.
      Ο συντηρητισμός του ΚΚΕ  κοινωνικός και πολιτικός, εκφράζεται  πλέον με   τον αντίστοιχο αγριανθρωπισμό.
      .
            
      Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ