Αρχική Νέα Τοπικά Οι <> κοντά στα προβλήματα του Βροντάδου

Οι <<Πολίτες Ομηρούπολης>> κοντά στα προβλήματα του Βροντάδου

8

                                                            Βροντάδος 11/12/08


  
Δελτίο τύπουΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τέταρτης η συνάντηση των «Πολιτών Ομηρούπολης» με τους κατοίκους του Βροντάδου στην Ηω
Η παράταξη μας με κριτική άποψη καυτηρίασε έντονα την πολιτική που ασκεί η δημοτική αρχή  και  τον συντηρητικό χαρακτήρα που προσπαθεί να μας επιβάλει, φέρνοντας τον τόπο μας αρκετά χρόνια  πίσω.
Στην συζήτηση που ακολούθησε κατατέθηκαν  οι θέσεις μας ως προς την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του ταλανίζουν τον τόπο, καθώς και οι προοπτικές ανάπτυξης που μπορούν να καλλιεργηθούν
Στην συνάντηση υπήρξαν αρκετές παρεμβάσεις από τους συνδημότες μας, όπου πέρα των γνωστών προβλημάτων που κατά καιρούς έχουμε επισημάνει, αναφέρθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που δημιουργούνται από την έλλειψη  υποδομών.
Κυρίαρχο  θέμα και αίτημα των συμπολιτών μας αναδείχθηκε η ανάγκη ύπαρξης χωροταξικού σχεδιασμού που θα δώσει ώθηση για την ισόρροπη ανάπτυξη του τόπου.
Οι «Πολίτες Ομηρούπολης» δεσμεύθηκαν  να φέρουν προς συζήτηση  μέσα στο δημοτικό συμβούλιο  όλα τα θέματα που συζητήθηκαν μετά  από την επεξεργασία που επιβάλλεται  ,καθώς και κάθε άλλη πρόταση  που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας υπηρετώντας στο έπακρο το θεσμικό τους ρόλο .
Η ίδια φιλοσοφία θα ακολουθηθεί από πλευράς μας,   με την καταγραφή που προηγήθηκε και στα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα πιστεύοντας ότι θα ευαισθητοποιηθεί  η δημοτική αρχή να προχωρήσει στην υλοποίηση απαραίτητων έργων που ζητά ο τόπος.