Αρχική Νέα Τοπικά Μπήκε η υπογραφή Αβραμόπουλου: Κύριος της περιουσίας του το Σκυλίτσειο

Μπήκε η υπογραφή Αβραμόπουλου: Κύριος της περιουσίας του το Σκυλίτσειο

10

 Στην πλήρη κυριότητα του Νοσοκομείου Χίου επιστρέφει η περιουσία του Σκυλίτσειου, κατόπιν της απόφασης του υπουργού Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο, σύμφωνα με την υπόσχεση που είχε δώσει στη Χιώτικη αντιπροσωπεία που τον επισκέφθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.
     «Είναι μια επιτυχία που θα βοηθήσει τα μέγιστα, όχι μόνο στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσηλευτικού μας Ιδρύματος, αλλά προπάντων στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους συμπολίτες μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Διοίκησης, ύστερα από την υπουργική απόφαση που υπεγράφη στις 5 Δεκεμβρίου.
     «Είναι μια επιτυχία συλλογική με τη συμπαράσταση του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου μας, των Βουλευτών, τη Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, τη ΤΕΔΚ Χίου, των συνδικαλιστικών οργάνων του νοσοκομείου μας , φορέων και ανωνύμων συμπολιτών μας και τους ευχαριστούμε θερμά», σημειώνει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Γιάννης Ξενάκης.
     Και συνεχίζει
     «Το ΣΔ. Συμβούλιο του Νοσοκομείου υπερέβαλε εαυτόν ακόμα και όταν κλήθηκε για τη διασφάλιση των συμφερόντων του νοσοκομείου μας, να καταθέσει προσφυγή στο ΣΤΕ εναντίον της απόφασης του Υπουργού που το διόρισε (προφανώς ο κ. Διοικητής εκφράζει τα δοτά μέλη της Διοίκησης) παρά την προσήλωση και εμπιστοσύνη στις δεσμεύσεις του, καταδεικνύοντας έμπρακτα ότι προτάσσει τα συμφέροντα του τόπου μας έναντι των προσωπικών».
     Παράλληλα ευχαριστεί το γραφείο του συνταγματολόγου καθηγητή κ. Αλιβιζάτου «που ξενύχτισαν την τελευταία ημέρα της προθεσμίας κατάθεσης της προσφυγής αποδεικνύοντας την αγάπη τους για τη Χίο μας».