Αρχική Νέα Τοπικά ΣΥΝΟΧΙ: ικανοποίηση για περιουσία Σκυλιτσείου

ΣΥΝΟΧΙ: ικανοποίηση για περιουσία Σκυλιτσείου

26

 
   Την ικανοποίηση του για την αίσια κατάληξη της υπόθεσης με την περιουσία του Νοσοκομείου, εκφράζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ιατρών του Σκυλίτσειου.
   Παράλληλα όμως ζητά από το Διοικητή και το Δ.Σ. «να επιδείξουν την ίδια ενεργητικότητα και αποτελεσματικότητα και στο θέμα της υλοποίησης του νέου οργανισμού και της αποπεράτωσης της νέας πτέρυγας, που έχουν καθυστερήσει αδικαιολόγητα».
   «Οι συντονισμένες και αποτελεσματικές ενέργειες της Διοίκησης, των εργαζομένων, των τοπικών αρχών και συλλόγων αλλά και της τοπικής κοινωνίας, έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα», σημειώνεται χαρακτηριστικά.
   «Η περιουσία του Νοσοκομείου, συνεχίζεται στην ανακοίνωση, επιστρέφει εκεί που της ανήκει και το Δ.Σ. του ιδρύματος έχει την ευθύνη για τη σωστή διαχείριση, ορθή και ευεργετική αξιοποίηση της, προς γενικό όφελος.
   «Ο ΣΙ.ΝΟ.ΧΙ που μίλησε σκληρά σε ανακοίνωσή του στις 18/9/08 για κλοπή της περιουσίας, αισθάνεται ικανοποίηση από την εξέλιξη και θεωρεί ότι συνέβαλε στο θετικό αυτό αποτέλεσμα», τονίζεται επίσης στην ανακοίνωση που υπογράφεται από τον Πρόεδρο Β. Βασιλειάδη και Γραμματέα Σ. Γανιάρη του ΣΙΝΟΧΙ..