Αρχική Νέα Τοπικά Οργή Συνταξιούχων Ναυτικών: Καταγγέλλουν τον υπουργό για εμπαιγμό

Οργή Συνταξιούχων Ναυτικών: Καταγγέλλουν τον υπουργό για εμπαιγμό

7

  «Οργή, αγανάκτηση και πικρία είναι τα κύρια συναισθήματα που διακατέχουν όλους όσους προσπάθησαν να συναντήσουν τον Υπουργό Ε.Ν. και όχι μόνο, για να του εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μεγάλη πλειοψηφία συνταξιούχων και εργαζομένων στο νησί μας», επισημαίνεται σε ανακοίνωση των σωματείων συνταξιούχων ΝΑΤ που συνεχίζουν:
  
   «Η εν κρυπτώ διέλευση του Υπουργού από την ναυτομάνα Χίο, που τόσα έχει προσφέρει στην Πατρίδα, δεν τον τιμά, αντίθετα αποτελεί εμπαιγμό απέναντι στους εκπροσώπους των μαζικών φορέων που ζήτησαν να συναντηθούν μαζί του.
  
   Καταγγέλλουμε τον Υπουργό Ε.Ν., διότι απέφυγε συστηματικά να συναντήσει κάποιους φορείς, οι οποίοι θα του εξέθεταν συγκεκριμένα προβλήματα. Προβλήματα που έχει δημιουργήσει η φιλοεφοπλιστική και αντιναυτεργατική πολιτική όλων των κυβερνήσεων της τελευταίας 18ετίας.
  
   Καταγγέλλομε τον Υπουργό Ε.Ν. διότι απαξίωσε ή λόγω έλλειψης θάρρους  απέφυγε να συναντήσει μαζικούς φορείς στο νησί μας, και ιδιαίτερα αντιπροσωπεία των χιλιάδων συνταξιούχων του ΝΑΤ.
  
   Καταδικάζουμε τη στάση του Υπουργού και της συνοδείας του για την άρνησή τους να ακούσουν τα προβλήματα του νησιού, τα οποία έχει δημιουργήσει η κυβερνητική πολιτική και ιδιαίτερα η πολιτική του Υπουργείου Ε.Ν., προκαλώντας την ασυδοσία στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες και το ναυάγιο του ΝΑΤ», καταλήγει η ανακοίνωση.