Αρχική Νέα Τοπικά Ευχαριστήριο “Λιβάνειου” 1ου ΕΠΑ.Λ. Καρδαμύλων στη Διευθύντρια Σπουδών Α.Ε.Ν. Οινουσσών

Ευχαριστήριο “Λιβάνειου” 1ου ΕΠΑ.Λ. Καρδαμύλων στη Διευθύντρια Σπουδών Α.Ε.Ν. Οινουσσών

7

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
 
Αξιότιμη κα. Μαρούδα,
      Θα θέλαμε με την παρούσα επιστολή μας να σας ευχαριστήσουμε για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας για σχολική επίσκεψη στην Α.Ε.Ν. Οινουσσών.
 Σκοπός της επίσκεψής μας ήταν η γνωριμία των μαθητών μας με την Ακαδημία, αλλά και με τα μέσα που είναι εφοδιασμένη για την άρτια κατάρτιση των σπουδαστών της και μελλοντικών πλοιάρχων του Εμπορικού Ναυτικού.
 Πιστεύουμε πως ο σκοπός μας πραγματοποιήθηκε, χάρη στη διάθεση και προθυμία που επιδείξατε εσείς προσωπικά, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος του χρόνου σας (γνωρίζοντας πόσο πολύτιμος αυτός είναι), για την επίδειξη του συστήματος «Προσομοιωτής Γέφυρας» που διαθέτει η Ακαδημία.
 Οι μαθητές μας εντυπωσιάστηκαν από τον προσομοιωτή, κι αυτή η πρωτόγνωρη εμπειρία θα έχει ως αποτέλεσμα να σκεφθούν σοβαρά την συνέχιση των σπουδών τους στις Α.Ε.Ν. Πλοιάρχων.
 Οι γνώσεις που αποκόμισαν, θα τους βοηθήσουν σημαντικά στην παρακολούθηση των σχετικών μαθημάτων που διδάσκονται, (Ναυσιπλοΐα, Ναυτικά Ηλεκτρονικά Όργανα, Επικοινωνίες, RADAR στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Καρδαμύλων).
 Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους καθηγητές πληροφορικής κ Κωστάκη Ιωάννη και Καρναβά Στέφανο, για την ξενάγηση των μαθητών στην αίθουσα Ναυτικών Ηλεκτρονικών Οργάνων.
 Τέλος θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε και συγχαρούμε τους σπουδαστές που έλαβαν μέρος στην οργάνωση και πραγματοποίηση της επίδειξης.


               Με εκτίμηση


Μιχάλης Τσατσαρώνης, Διευθυντής
      Μαρούκας Ιωάννης, πλοίαρχος Ε.Ν.
Κράλλης Βασίλειος, πλοίαρχος Ε.Ν.
Λαπαρδάς Αλέξανδρος, μηχανικός Ε.Ν.