Αρχική Νέα Τοπικά Κυκλοφοριακό πρόβλημα λόγω εργασιών

Κυκλοφοριακό πρόβλημα λόγω εργασιών

8

 

 

Η απόφαση του ανάδοχου που έχει αναλάβει το έργο της κατασκευής διαβάσεων πεζών με κυβόλιθους γύρω από την πλατεία να ξεκινήσει τις εργασίες και στα 7 σημεία κατά το ήμισυ του δρόμου, σε συνδυασμό με τη βροχόπτωση επέφερε τη Δευτέρα έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα.
   Κυρίως τις ώρες αιχμής η ουρά των αυτοκίνητών ήταν… συνεχής, με τα κορναρίσματα και τις «σφήνες» να είναι στο… πρόγραμμα και τους πεζούς βέβαια να αναγκάζονται να διασχίζουν το δρόμο κινούμενοι μεταξύ των αυτοκίνητων.
Παράλληλα αφαιρέθηκαν -ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ- οι ζαρντινιέρες που σχημάτιζαν διάβαση στο βορινό  άκρο της πλατείας, δημιουργώντας μεγαλύτερα προβλήματα με τη μη ασφαλή διέλευση στους πεζούς.
   Εμφανέστατη ήταν εξάλλου η απουσία της Δημοτικής Αστυνομίας σε κομβικά σημεία, όπως έξω από το Δήμο, τη Νομαρχία, στο «τρίγωνο» της Εθνικής και στο ύψος του ΚΑΠΗ. (Πάντως κλήσεις μοιράζονταν κανονικά).
   Τα κυκλοφοριακά προβλήματα αναμένεται πάντως να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, γεγονός που επιβάλλει από την πλευρά της Δημοτικής Αστυνομίας και της Τροχαίας να εξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο θα διευκολύνονται οι πολίτες.

Διαφήμιση