Αρχική Ομογένεια Εκδρομή στο Παρίσι των Καλλιμασιωτών Χίου-Αττικής

Εκδρομή στο Παρίσι των Καλλιμασιωτών Χίου-Αττικής

9
  Όπως κάθε χρόνο ο Σύλλογος Καλλιμασιωτών Αττικήςπρογραμματίζει μια εκδρομή στο εξωτερικό στις αρχές Ιουλίου.
Φέτος όπως ανακοίνωσαν επιλέξανε να επισκεφτούν στο μαγευτικό Παρίσι. Στα μέλη τους και στους φίλους τους, προτείνουν δύο εναλλακτικές:
Α) 10μερη οδική εκδρομή από 6-15 Ιουλίου, με κόστος 750 ευρώ. 
Β) 5μερη αεροπορική εκδρομή 8-12 Ιουλίου, με κόστος 730 ευρώ συν φόρους 115 ευρώ, περίπου.
Η κράτηση θέσης θα γίνεται με προκαταβολή 200 ευρώ στο λογαριασμό του Συλλόγου στη EUROBANK Aρ. Λογ. 0026-0031-36-0101401961 (Ευαγγελινός Αιμιλιανός και Μπαχάς Σταμάτιος) μέχρι 10 Μαΐου.
Το υπόλοιπο ποσό θα κατατεθεί στον ίδιο λογαριασμό μέχρι 1 Ιουλίου.
Η θέση στο πολυτελές πούλμαν θα είναι ανάλογα με τη σειρά κράτησης. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετοχών (54). Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στον πρόεδρο του Συλλόγου Αιμιλιανό Ευαγγελινό τηλ: 210 89 53 190 και 6944 109047.

Όσοι επιλέξουν την οδική εκδρομή θα επισκεφτούν, Ιταλία, Ελβετία, Μελανάς Δρυμός (Νορμανδία): Αγκώνα- Μιλάνο-Γενεύη-Παρίσι- Μουσείο Λούβρου-Βερσαλίες-Νορμανδία- Eurodisney- Στρασβούρβο- Βασιλεία- Καταρράκτες Ρήνου Ζυρίχη-Λουκέρνη.
Στη τιμή περιλαμβάνονται εκδρομές-περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν, διαμονή σε ξενοδοχεία 3*sup-4* πρωινό και ένα γεύμα καθημερινά, εκτός πλοίου (7α πρωινά και 7α δείπνα), εισιτήρια πλοίου σε 4κλινες καμπίνες με WC(ΑΒ4) ξεναγήσεις, ενώ δεν περιλαμβάνει εισιτήρια εισόδου σε, Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους καθώς και την Eurodisney.

Όσοι επιλέξουν την αεροπορική εκδρομή θα επισκεφθούν: Παρίσι- Μουσείο Λούβρου-Βερσαλίες-Νορμανδία-Eurodisney και στη τιμή περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Παρίσι-Αθήνα, διαμονή σε ξενοδοχείο 3*sup-4* ημιδιατροφή (4πρωινά και 4 δείπνα) ξενοδοχεία, ενώ δεν περιλαμβάνει εισιτήρια εισόδου σε Μουσεία, Αρχαιολογικούς χώρους και Eurodisney.

Οι συμμετέχοντες θα χρειαστούν διαβατήρια νέου τύπου ή ταυτότητες νέου τύπου απαραίτητα, ενώ για ανηλίκους που φέρουν ταυτότητα νέου τύπου και δε συνοδεύονται από τους δύο γονείς, απαιτείται και γραπτή συγκατάθεση των γονέων θεωρημένη από αστυνομική αρχή.