Αρχική Απόψεις Aρθρα Γιάννης Ν. Μισετζής: σκληρή κριτική κατά Νομάρχη και λοιπούς για θέμα ρουκετοπόλεμου

Γιάννης Ν. Μισετζής: σκληρή κριτική κατά Νομάρχη και λοιπούς για θέμα ρουκετοπόλεμου

12

 Ως εδώ η σπέκουλα κύριε νομάρχη και λοιποί παρατρεχάμενοι, με το θέμα του ρουκετοπόλεμου!!!


Αντί να συναντήσετε τα παιδιά μας και να τα νουθετήσετε να συνεχίσουν μεν να τηρούν το έθιμο χωρίς  άλλα  στοιχεία υπερβολής, τους καλείτε και για ούζο  , προφανώς για να τους επιβραβεύσετε , με απώτερο σκοπό  βέβαια να αποκομίσετε και τα ανάλογα πολιτικά οφέλη όπως  συνηθίζετε να κάνετε, να  λέτε δηλαδή πάντα σε όλους αυτό που θέλουν να ακούσουν.


    Απαξιώνετε τη δικαιοσύνη και τους νόμους με τις δηλώσεις σας !!!


    Αναρωτιέμαι  δηλαδή αν κάποιοι  συνήθιζαν την ημέρα της ανάστασης να καπνίζουν ομαδικά χασίς αντί να πετάνε ρουκέτες και οι δικαστές τους καταδίκαζαν τι θα λέγατε τότε???


Αλήθεια αν κάποιο από τα παιδιά σας έβγαζε το μάτι του από διερχόμενη ρουκέτα τι θέση θα παίρνατε ??   Γιατί δεν φωνάζετε μετά το ούζο τα παιδιά  να κάνουν μαθήματα και σε μερικούς Δαφνούσους  να μεταφερθεί και εκεί το έθιμο να πολλαπλασιαστούν οι επισκέπτες στο νησί και στο Δήμο σας???? 


    Ο μοναδικός εχθρός του εθίμου είναι η υπερβολή κύριε νομάρχη και όχι ο νόμος.


  Το απλό τράβηγμα του αυτιού που έκαναν οι δικαστές στα παιδιά μας χρειαζόταν για να μπει επιτέλους ένα φρένο στην υπερβολή!!!


 Υπερβολή και κατάχρηση που δημιουργήθηκε επειδή κάποιοι «πολιτικοί»  ενθαρρύνουν  εδώ και χρόνια τα παιδιά  με το σύνθημα  «προχωράτε και μη φοβάστε τίποτα. εγώ είμαι εδώ!!!».  Μα αν θέλατε πραγματικά να  προστατεύεστε τα παιδιά και το έθιμο, έπρεπε να εμφανιστείτε  στο δικαστήριο ,να φορτωθείτε όλη την ευθύνη δηλώνοντας ότι οι ρουκέτες ήταν δικές σας και  ότι τα παιδιά ήταν απλοί επισκέπτες….  Όχι να στέκεστε  εκ του ασφαλούς  σε απόσταση και να κάνετε  εκ των υστέρων δηλώσεις συμπαράστασης  και χλευασμούς για τη δικαιοσύνη  και το έργο της.


 Οι νόμοι δηλαδή που αποτρέπουν το βιαστή και το φονιά από τις απεχθείς του πράξεις είναι διαφορετικοί από αυτούς της παράνομης κατοχής και ρίψης εκρηκτικών ουσιών??. η μήπως κάποιοι έχετε συνηθίσει εκ συστήματος η εφαρμογή των νόμων να γίνεται επιλεκτικά στον τόπο μας???


 Γιάννης Ν. Μισετζής


Νομαρχιακός Σύμβουλος


www.misetzis.gr