Αρχική Νέα Τοπικά JUMANJI από τα Λυκόπουλα

JUMANJI από τα Λυκόπουλα

28

  

Μια πρότυπη οικολογική δράση για τα 180 περίπου λυκόπουλα του νησιού (ηλικίας 7 έως 11 ετών) τους γονείς τους αλλά και όποιον άλλο θελήσει να παρευρεθεί, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαΐου στη Κλειδού από τις 11.00 το πρωί έως τις 2.00 μετά το μεσημέρι.
   Η δράση πραγματοποιείται στα πλαίσια της Παγχιακής Δράσης του κλάδου Λυκοπούλων της Περιφέρειας Προσκόπων Χίου και φέρει την ονομασία «JUMANJI φτάσε στο τέλος οικολογικά». Έχει κύριο θέμα την οικολογία και την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα ανακύκλωσης και εξοικονόμησης ενέργειας και νερού, και ήδη ξεκίνησε από το Σάββατο 2 Μαΐου.
   Θα ολοκληρωθεί στη διήμερη προκατασκήνωση στο Προσκοπικό κατασκηνωτικό κέντρο «Μάναγρος» στη Βολισσό στις 30 & 31 Μαΐου με τη συμμετοχή όλων και πάλι των παιδιών.
    Να θυμίσουμε ότι «JUMANJI» είναι ο τίτλος της ταινίας με πρωταγωνιστές τους Robin Williams και Jonathan Hyde. Σύμφωνα με το στόρι της ταινίας του  Joe Johnston, στη δεκαετία του ΄60 ο μικρός Αλαν Πάρις εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ενώ έπαιζε με μια φίλη του ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με μαγικές ιδιότητες. Είκοσι πέντε χρόνια αργότερα, δύο παιδιά ανακαλύπτουν το “Τζουμάντζι” και άθελά τους συνεχίζουν την παλιά εκείνη παρτίδα, με απρόβλεπτες συνέπειες.
   Να δούμε τι θα κρύβει το «JUMANJI» για τα Λυκόπουλα!