Αρχική Νέα Τοπικά “ΕΛΙΞ”- θεατρικό βιωματικό εργαστήρι: ” Ανακύκλωση- Ο Κύκλος Της Ζωής”

“ΕΛΙΞ”- θεατρικό βιωματικό εργαστήρι: ” Ανακύκλωση- Ο Κύκλος Της Ζωής”

15

 Ο Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος “ΕΛΙΞ”, διοργανώνει θεατρικό βιωματικό εργαστήρι με θέμα:” Ανακύκλωση- Ο Κύκλος Της Ζωής”, με εμψυχωτή τον εκπαιδευτικό Σταύρο Σπυράκη. Πρόκειται για ένα θεατρικό εργαστήρι , στο οποίο με πολύ ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο διερευνώνται όλα τα φλέγοντα θέματα που αφορούν την ανακύκλωση και την ποιότητα της ζωής μας η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με αυτή. Εφαρμόζοντας τεχνικές θεατρικού παιχνιδιού και μορφές θεατρικής δράσης, τα μέλη του εργαστηρίου εκφράζονται ελεύθερα και δημιουργικά, αποκομίζοντας μια πολύτιμη εμπειρία, με πολλαπλή λειτουργική αξία , απόλυτα  αφομοιώσιμη και εκμεταλλεύσιμη κάθε στιγμή.


Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου και ώρα 17:45 στην αίθουσα της ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ (Κουντουριώτου 16). Δηλώσεις συμμετοχής , στο γραμματέα του Συλλόγου κ. Σταύρο Καπελλαρίδη στo τηλ.6977713712.και στο e-mail stkapel@gmail.com. Επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
 ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ : Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και μαλακά παπούτσια. Αριθμός συμμετεχόντων 20-25 άτομα (το ανώτερο). Διάρκεια 3 ώρες .