Αρχική Νέα Αθλητικά ΑΕΧΒ: Ηττα στο Μοσχάτο

ΑΕΧΒ: Ηττα στο Μοσχάτο

10

 Ένα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε στο Μοσχάτο μεταξύ της τοπικής ομάδας και της ΑΕΧΒ.

Οι Χιώτες μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν σημαντική ευκαιρία με τον Πουλιό στο 5΄να σουτάρει και να τραντάζει την οριζόντιο δοκό του Γερόγιαννη.

Έχοντας την υπεροχή στο 20΄η ΑΕΧΒ είχε χαμένη ευκαιρία σε σουτ του Τσαφαρά όπου απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο 24ο οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Γαλαριώτη που ξέφυγε από τον Τσαγκάτο έκαναν το 1-0.

Ακολούθησαν στο 35ο και 37ο λεπτό χαμένες ευκαιρίες από τον Μανιά που σούταρε από ευνοική θέση άουτ.

Στο 40ο ο Γραμματικός κάνει σέντρα και ο Ψώρας κόβει με κεφαλιά το σούτ του Επιτροπάκη που ήταν προ κενής εστίας και σώζει την ομάδα της ΑΕΧΒ από δεύτερη παραβίαση.

Αμέσως μετά στο 42ο πάλι ο Ψώρας προλαβαίνει το σουτ του Γαλαριώτη και διώχνει την μπάλα σε κορνερ.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΧΒ είχε τον έλεγχο και με την είσοδο του Σάλβια,Συρρή και Χριστοφάκη πήρε την υπεροχή χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει το Μοσχάτο. Στο 37ο σε σουτ του Επιτροπάκη αποκρούει ο Χαβιάρας και ο Ψώρας προλαβαίνει και διώχνει σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι σε αντεπιθέσεις είχαν 7 τετατέτ στο  11ο,41ο,44ο,45ο με τον Γαλαριώτη  στο 10ο με τον Μανιά και στο 42ο και 46ο με τον Επιτροπάκη αλλά ο εξαιρετικός πάλι Χαβιάρας κράτησε την εστία του ανέπαφη.
Από το Μοσχάτο διακρίθηκαν οι Επιτροπάκης Μανιάς Γαλαριώτης.
Από την ΑΕΧΒ καλύτεροι ήταν ο Χαβιάρας και ο συνήθης  ύποπτος Λουλούδας. Πολύ καλός ο <μικρός> Ψώρας και οι Ευθυμίου στο 1ο ο Σάλβια, Συρρής και Χριστοφάκης στο 2ο.
ΜΟΧΑΤΟ : Γερογιάννης,Τσίτσης 46΄Κωσταντίνου,Λιλιάνι 46΄Σαβουιδάκης,Αναστασιάδης,Κορρές 46΄Κατσάνης,Κάνδιας,Επιτροπάκης,Γαλαριώτης,Μανιάς,Γραμματικός,Λιούλης.
ΑΕΧΒ :  Χαβιάρας , Ψώρας. Τσαγκάτος 61΄Συρρής ,Γρίγος,Λουλούδας,Κουτελάκης,Ευθυμίου 55΄Σάλβια,Χωρεψιμάς 69΄Χριστοφάκης,Πουλιός,Τσαφαράς ,Κεπούτα.