Αρχική Νέα Τοπικά Πτώση 11χρονου από 3ο όροφο… Ευτυχώς υπήρχε το υπόστεγο

Πτώση 11χρονου από 3ο όροφο… Ευτυχώς υπήρχε το υπόστεγο

8

  Το «παιχνίδι» και η αντιγραφή σκηνών από διαφημίσεις παραλίγο να έχει άσχημο τέλος για ένα 11χρονο παιδί που στην προσπάθειά του να πηδήξει από ταράτσα σε γειτονικό κτήριο έπεσε στο κενό σε βάθος 15 μέτρων.
    Το περιστατικό σημειώθηκε στην Προκυμαία το απόγευμα της Τετάρτης, και περί ώρα 7.00 μ.μ., όταν το παιδί έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην προσπάθεια να πηδήξει από το αντικρινό κτήριο στην ταράτσα όπου στεγάζονται τα GOODY’S.
    Για καλή του τύχη πριν να καταλήξει στο έδαφος, έπεσε πάνω σε αλουμινένιο στέγαστρο το οποίο και ανέκοψε την ορμή του σώματός του.
    Παρασχέθηκαν  οι πρώτες Βοήθειες από το πλήρωμα του ασθενοφόρου στο σημείο πτώσης και κατόπιν με  ταχύτητα, κατάλληλες ενέργειες και ειδικό  εξοπλισμό, ο τραυματισμένος μεταφέρθηκε από τους Πυροσβέστες στο ασθενοφόρο και στη συνέχεια στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο. Το παιδί, σύμφωνα με την αστυνομία βρίσκεται εκτός κινδύνου.
    Οι πληροφορίες λένε ότι το παιδί βρισκόταν στο κτήριο μαζί με 14χρονο φίλο του, ξεκινώντας την άκρως επικίνδυνη δράση τους από την ταράτσα του κτηρίου πάνω από την καφετέρια metropolis. Προσπαθώντας όμως να πηδήξουν από το 2ο στο 3ο κτήριο, ο 11χρονος δεν κατάφερε να το υπερπηδήσει την απόσταση των 1,5 μέτρων. Ευτυχώς όμως το υπόστεγο τον προφύλαξε από χειρότερα…