Αρχική Ομογένεια Αθήνα: ΓΣ & εκλογές στο Σύνδεσμο Φίλων Κάμπου

Αθήνα: ΓΣ & εκλογές στο Σύνδεσμο Φίλων Κάμπου

11

Ο Σύνδεσμος Φίλων του Κάμπου της Χίου “Ο Κάμπος”, έχει συγκαλέσει για το Σάββατο 16 Μαΐου στις 11.30 π.μ., Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Λεωνίδας Μυλωναδάκης και η γενική γραμματέας Φανή Αναιρούση, με επιστολή στα μέλη, τα καλούν στα γραφεία του Συλλόγου “Φίλων των Οινουσσών” Κηφισίας 312 στο Χαλάνδρι, που παραχωρήθηκε από το Σύλλογων Οινουσσιωτών, προκειμένου μαζί με τα προβλήματα του Κάμπου, να μιλήσουν για την πορεία του Συνδέσμου, λόγω της επιτακτικής, όπως τονίζουν, ανάγκης ανανέωσης του ΔΣ με νέα μέλη.Συγκεκριμένα, αναφέρουν:
“Η μακρόχρονη παρουσία του σημερινού ΔΣ στο μέτρο των δυνατοτήτων και του χρόνου που διέθετε , αφιερώθηκε στις προσπάθειες για την προώθηση της προβολής και ανάπτυξης του Κάμπου με κατάλληλες εισηγήσεις προς κάθε αρμόδιο φορέα, χωρίς δυστυχώς να έχει τις περισσότερες φορές την αντίστοιχη ανταπόκριση εκ μέρους τους.
Σ’ όλο αυτό το διάστημα, οι προτάσεις που έγιναν, παραμένουν και σήμερα επίκαιρες με ορισμένες απ’ αυτές να υλοποιούνται. Όμως το αδύνατο σημείο εξακολουθεί να είναι το οικονομικό και η οργανωτική δομή, ώστε να δημοσιοποιούνται, να αξιολογούνται και να πραγματοποιούνται οι ιδέες αυτές”.
Τέλος, κάνουν έκκληση στα μέλη τους να συμμετάσχουν και να ενισχύσουν την προσπάθεια του Συνδέσμου για το Κάμπο, που αποτελεί κατά γενική παραδοχή μια μοναδική κληρονομία στην ιστορία, στον πολιτισμό και στο σημερινό γίγνεσθαι του τόπου.
Στην ίδια επιστολή καλούν τα μέλη τους να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους των τριών τελευταίων ετών και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης να καταθέσουν τις συνδρομές τους στο λογαρισμό της ALPHA BANK 600-002101-214077.