Αρχική Νέα Οικονομία Έκθεση τοπικών προϊόντων στο Μετρό Συντάγματος

Έκθεση τοπικών προϊόντων στο Μετρό Συντάγματος

7

 Κάνουμε γνωστό ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου μετά από πρωτοβουλία του Νομάρχη κ. Π. Λαμπρινούδη, με την αιγίδα και τη συγχρηματοδότηση του Υπουργείου Ε. Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής θα λάβει μέρος στην ειδική Έκθεση Προβολής τοπικών προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί στο ΄΄Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα στις10, 11 και 12 Ιουνίου 2009.
 Το περίπτερο της Χίου θα είναι 50 τ.μ και θα προβάλλει εκτός από τα τοπικά μας προϊόντα, τα τοπία και τον πολιτισμό της Χίου, σε μία προσπάθεια να προκαλέσουμε τόσο το ενδιαφέρον των καταναλωτών, όσο και την τόνωση της τοπικής αγοράς καθώς και την αύξηση της επισκεψιμότητας των τουριστών.
 Στο περίπτερο αυτό σε χώρο που θα σας διατεθεί δωρεάν θα μπορέσετε να εκθέσετε τυποποιημένα προϊόντα παραγωγής σας και τα προβάλετε με τον τρόπο που θα επιλέξετε.
 Όπως είναι κατανοητό κρίνεται απαραίτητη η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή σας για την επιτυχία της εκδήλωσης που οργανώνουμε. Για το σκοπό αυτό παρακαλούμε για την επικοινωνία με την Υπηρεσία μας που έχει ευθύνη της οργάνωσης της συμμετοχής μας, ή με το Γραφείο του Αντινομάρχη κ. Νίκου Μαρτάκη (τηλ.22710-44345) ο οποίος έχει την επιμέλεια της όλης εκδήλωσης σε συνεργασία με την Πρόεδρο της ΝΕΤΠ κα Λίτσα Λύκου.
 Η Υπηρεσία μας είναι στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση και συνεργασία.


                                                                                     Η Προϊσταμένη


                                                                                          Β. Κριτάκη