Αρχική Νέα Αθλητικά ΑΕΧΒ- Αήττητος Σπατών: 0-5

ΑΕΧΒ- Αήττητος Σπατών: 0-5

23

 Ένα ήσυχο απόγευμα πέρασε ο Αήττητος στη Χίο και κέρδισε δίκαια 0-5.Η ΑΕΧΒ στι 1ο ημίωρο ήταν καλύτερη και είχε ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκόρ με τον Ευθυμίου στο 8΄ και στο 12΄,στο 9΄,26΄ με τον Παρμακλή και στο 15΄με τον Τσαφαρά όπου απέκρουσε εκπληκτικά ο Σαρποτάς σε κόρνερ.Ο Αήττητος είχε ευκαιρίες με τον Μπασινά από απευθείας κόρνερ στο 16΄,19΄ αλλά ο Χαβιάρας ήταν εκεί και έσωσε από παραβίαση την ομάδα της Χίου.Στο 25΄ λεπτό ο Ψώρας αποκρούει σε κόρνερ την επικίνδυνη σέντρα του Μπασινά.
Στο 28΄ο πολύ καλός Γεωργάδης με κεφαλιά προ του Συρρή κάνει το 0-1 από σέντρα του Γαντζούδη που ίσως έγινε έξω από την γραμμή του άουτ.Το 0-2 έγινε στο 38΄από τον Γεωργιάδη.
Στην επανάληψη η ΑΕΧΒ είχε ευκαιρία στο 49΄με τον Τσαφαρά με σούτ  λιγο έξω από το δοκάρι.Στο 54΄από κόρνερ του Μπασινά ο  Ανδρίκος πήδησε ψηλότερα απ΄όλους και έκανε το 0-3.Ο Παρμακλής  έκανε το σούτ από το ύψος της περιοχής και η μπάλα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι στο 66΄.Στο 67΄ ο Τσιβάκος με κεφαλιά έκανε το 0-4 και στο 75΄ο Παπαδόπουλος με πλασέ το 0-5. Στο 83΄ο Ψώρας προλαβαίνει τον Αποστόλου και αποσοβεί σίγουρο γκολ αφού ήταν δίπλα τους ο Λάππας και Κουσιώρης μόνοι τους λίγο πρίν την περιοχή της ΑΕΧΒ.
Καλύτεροι από την ΑΕΧΒ ήταν οι Λουλούδας Παρμακλής , Ευθυμίου και Πουλιός στο πρώτο εικοσάλεπτο και ο Ψώρας στο 2ο ημίχρονο.Από τον Αήττητο καλύτεροι ήταν οι Μπασινάς,Ανδρίκος,Γεωργιάδης,Λάππας και Κουσιώρης.


ΑΕΧΒ  ΧΑΒΙΑΡΑΣ,ΨΩΡΑΣ,ΓΡΙΓΟΣ,ΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ,ΛΟΥΛΟΥΔΑΣ,ΣΥΡΡΗΣ (46΄ ΤΣΑΓΚΑΤΟΣ),ΕΥΘΥΜΙΟΥ (   66΄ΣΑΛΒΙΑ),ΚΕΠΟΥΤΑ,ΠΟΥΛΙΟΣ,ΠΑΡΜΑΚΛΗΣ,ΤΣΑΦΑΡΑΣ.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ   ΣΑΡΠΟΤΑΣ,ΜΠΕΡΕΤΑΣ( 69΄ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ),ΚΑΛΟΥΔΗΣ,ΑΝΔΡΙΚΟΣ,ΓΑΝΤΖΟΥΔΗΣ, ΘΩΜΑΚΟΣ ( 27΄ΤΣΙΒΑΚΟΣ),ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ,ΜΠΑΣΙΝΑΣ(62΄ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ),ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,ΛΑΠΠΑΣ,ΚΟΥΣΙΩΡΗΣ.