Αρχική Νέα Τοπικά Παραλαβή απορριμματοφόρου από το Δ. Καρδαμύλων

Παραλαβή απορριμματοφόρου από το Δ. Καρδαμύλων

18

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δήμος Καρδαμύλων


      Βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους δημότες μας ότι ο Δήμος μας ενισχύθηκε  με ένα  ακόμα σύγχρονο όχημα συλλογής απορριμμάτων,  από το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ.
           Το απορριμματοφόρο κόστους 120.000,00 €,  υπερκατασκευής τύπου «μύλος» ,   χωρητικότητας 10  κυβικών μέτρων   και  με  πιστοποίηση    CE  είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε το μικρό δορυφορικό απορριμματοφόρο για τις γειτονιές να μπορεί να αδειάζει μέσα σε αυτό, όπως ακριβώς γίνεται με τους κάδους απορριμμάτων.
      Μετά το φορτηγό των 8 τόνων, το  όχημα πολλαπλών χρήσεων με εξαρτήσεις, το όχημα  4χ4 άμεσης επέμβασης σε πυρκαγιές, το αποφρακτικό μηχάνημα, το πλυντήριο κάδων , ένα ακόμα όχημα  ενισχύει τον στόλο της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου.
 Σήμερα ο Δήμος Καρδαμύλων μπορεί πλέον να προσφέρει στους δημότες του καλύτερες υπηρεσίες στον τομέα της καθαριότητας και παράλληλα, εναρμονισμένος με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης να διαχειρίζεται με τον πλέον ορθολογικό τρόπο τα απορρίμματα.


            Η  αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν βασικές προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής.