Αρχική Απόψεις Aρθρα Μάρκος Σκούφαλος: Το πόθεν έσχες του ΚΚΕ και οι πάγκαλοι προβοκάτορες της...

Μάρκος Σκούφαλος: Το πόθεν έσχες του ΚΚΕ και οι πάγκαλοι προβοκάτορες της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ

27

 ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΑΛΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


      Γαλουχημένος υβριστής ο «μεγάλος τραγουδιστής» Πάγκαλος , ο άνθρωπος που παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους στρατοκράτες.
      Γονιδιακά προσδιορισμένος ο εγγονός του φασίστα Πάγκαλου στις προβοκάτσιες.
      Τη μια το ΚΚΕ με τις εκατόμβες θύματα, θα αιματοκυλούσε λέει το λαό αν επικρατούσε μη γνωρίζοντας ούτε το στοιχειώδες ανύπαρκτο αν στην ιστορική επιστήμη, αφού φτύνει διαρκώς το γεγονός της πραγματικής ιστορίας του ΚΚΕ.
Την άλλη λέει ότι είναι παράφρονες όσοι   ψηφίζουν το ΚΚΕ.
Στα παραπάνω προσθέστε και άλλες μικρότερες υποθέσεις, από το «συγγνώμη» στους Γερμανούς και τις ύβρεις κατά των πνευματικών ανθρώπων, που διαμαρτύρονταν για την υπόθεση Οτσαλάν, ότι ήταν «κουραμπιέδες και κουραδόμαγκες», μέχρι τις δικαστικές κινήσεις του Πάγκαλου κατά δημοσιογράφων με την κατηγορία της «κατασκοπίας» (!) για δημοσιεύματα που δεν του άρεσαν ή την αγωγή του κατά του «Ρ» – που κρίθηκε «νομικώς αβάσιμη» από τα δικαστήρια το 1999 – με την οποία ζητούσε αποζημίωση 100 εκατομμύρια για «ηθική βλάβη» (σ.σ.: κατά τα λοιπά ο Πάγκαλος δεν λύνει τις διαφορές του στα δικαστήρια)…
Τώρα ξαναρίχνει ο ίδιος και το κόμμα του τη λάσπη με το Γερμανό, με μοναδικό στοιχείο –και τα λένε αυτά οι πολιτικοί των Pampers- ότι το ΚΚΕ δεν δέχεται και δεν πρόκειται να δεχθεί έλεγχο στα οικονομικά του ως κόμμα.
      Γιατί φυσικά το ΚΚΕ είναι κόμμα και όχι επιχείρηση όπως τα δικά τους κόμματα. Και μάλιστα κόμμα που βρίσκεται πάντα στο μάτι του κυκλώνα των αστών για να χτυπήσουν και να διώξουν τα μέλη του.
      Ξεχνούν τις μεθόδους τους μόλις μάθουν ότι κάποιος είναι μέλος του ΚΚΕ ή κάποιος ενισχύει το ΚΚΕ  ή ότι κάποιος θα συνεργαστεί μαζί του στις εθνικές και τοπικές εκλογές.
      Ξεχνούν ότι βάζουν λυτούς και δεμένους να ψάχνουν την οικογένειά του , να βρουν κάποια αδυναμία, κάποιο προσωπικό πρόβλημα κάποια παλιά «χάρη» , κάτι τρέχον νέο ή παλιό τέλος πάντων για να τον εκβιάσουν, να τον λιώσουν, να τον πισωγυρίσουν.
      Ξεχνούν τα ιδιώνυμα του Βενιζέλου τους , τα Δεκεμβριανά με το «Γέρο της δημοκρατίας τους» και άλλα πολλά, ώστε να μας θεωρούν ηλίθιους για να τους πούμε περάστε να ελέγξετε εσείς ή η ΝΔ με τους ακροδεξιούς του ΛΑΟΣ το κόμμα.
      Γκαιμπελίσκοι θλιβεροί τρομοκρατούνται από την άνοδο του ΚΚΕ, από την αύξηση της επιρροής του, από τη ζημιά που τους προκαλεί η παρουσία του και σου λέει «πες πες κάτι θα μείνει», μόνο που ανιστόρητοι ως συνήθως δε γνωρίζουν την τύχη του Γκαίμπελς και των επιγόνων του. Αντί άλλων ας διαβάσουν τι λέει η Αλέκα Παπαρήγα σε όλους αυτούς στην τελευταία της συνέντευξη:
      «Λοιπόν, ας αφήσουν τις πλάκες. Γιατί δε γράφουν παραδείγματος χάρη στις δηλώσεις των βουλευτών του ΚΚΕ ότι τα δίνουν στο Κόμμα; Αναφέρουν όμως άλλου κόμματος ότι δίνουν το 30% στο κόμμα ή ότι έκανε δωρεά στο κόμμα.
Εμείς δεν κάνουμε δωρεά. Ανήκουν στο Κόμμα, δεν είναι δικά μας. Γιατί δεν τα γράφουν αυτά; Θα παίξουμε, λοιπόν, με τη διαφάνεια; Ε, δεν παίζουμε, τέλειωσε. Και αν θέλετε, θα μπορούσαμε όλα αυτά να τα κάνουμε φυλλάδια να τα γυρνάμε στον κόσμο, αλλά δεν έχουμε ανάγκη ως ΚΚΕ να μιλήσουμε για το «πόθεν έσχες» είτε του Κόμματος, είτε των στελεχών.
Το «πόθεν έσχες» του Κόμματος υπάρχει: 18 Νοεμβρίου 1918 και υπάρχει μια 90χρονη πορεία με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και ένα Κόμμα με τέτοιους νεκρούς και θυσίες, ένα Κόμμα που πάει εναντίον του συστήματος, δεν μπορεί να είναι κόμμα της λοβιτούρας. Και αν υπάρξει ένας που θα κάνει λοβιτούρα, όποιος και να ‘ναι αυτός, θα φύγει κλοτσηδόν από το Κόμμα.
Λοιπόν, τι διαφάνειες και κοροϊδίες; Κοροϊδεύουν τον κόσμο, τον κοροϊδεύουν. Ας αλλάξουν το «πόθεν έσχες» των βουλευτών και των υπουργών και όλων να δούμε πώς αποκτήθηκαν. …Δεν μπορείς να λες εγώ είμαι γαλατάς. Ποιος γαλατάς απέκτησε 40 σπίτια ή εγώ ήμουνα ικανός και ξύπνιος;
Ποιοι ξύπνιοι απέκτησαν περιουσία; Κανένας, όσο ξύπνιος και να είναι. Δεν θέλουμε εν πάση περιπτώσει να μιλάει ο καθένας, το κάθε στέλεχος του ΚΚΕ, ο κάθε βουλευτής πώς ζει και τι κάνει, αλλά εδώ ας δούμε και από την προσωπική ζωή του καθενός. Πού μας είδαν δηλαδή με σκάφη να κάνουμε βόλτες; Δε μου λέτε, τα κότερα του Χαρίλαου Φλωράκη επιβεβαιώθηκαν; Όχι! Να μας πούνε, έχουν ειπωθεί τόσα, επιβεβαιώθηκε τίποτα; Κανένα συγγνώμη ακούσατε και στη μνήμη του; Όχι.»
Μπαίνει όμως ένα βασικό ζήτημα για τα απλά μέλη του ΠΑΣΟΚ, γι αυτούς που ταξικά ανήκουν στους καταπιεσμένους άσχετα αν ψηφίζουν ένα αστικό  πλέον κόμμα. Συμφωνούν με το συκοφάντη και την κάλυψη της ηγεσίας τους; Όταν αρκετοί από αυτούς έχουν παππούδες και πατεράδες που ήταν στο ΚΚΕ ή στην Εθνική Αντίσταση και γνωρίζουν από πρωτο χέρι τη δράση των προγόνων τους, συμφωνούν να τους φτύνει κατάμουτρα ο κοινοβουλευτικός τους εκπρόσωπος;
Αν και όσοι διαφωνούν υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό να το δείξουν. Διαφορετικά ας διαβάσουν την ελληνική ιστορία για να επιβεβαιώσουν ότι ο μαύρος αντικομουνισμός του εγγονού του δικτάτορα και της ηγεσίας τους πάει πακέτο με τις πιο μαύρες μέρες στον τόπο μας.
Αυτή τη μαυρίλα ετοιμάζουν από κοινού ΕΕ και τα Αστικά κόμματα στη χώρα μας μαζί με τους συνοδοιπόρους τους στον ευρωμονόδρομο. Για αυτό και μια πρέπει να είναι η απάντηση.
ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΚΕ στις 7 ΙΟΥΝΗ


ΜΑΡΚΟΣ ΣΚΟΥΦΑΛΟΣ