Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – Προτάσεις/Δράσεις

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – Προτάσεις/Δράσεις

8


 

 Αντικαπιταλιστική Συνέλευση
 ΟΛΕΣ – ΟΛΟΙ
στην ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΚΑΦΕ ΚΗΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΝΗ – 20.00

Και να γιατί είμαι το πνεύμα της ανταρσίας, γιατί στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται
φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται. Είμαι κάθε φορά το μέλλον…
Κ.Βάρναλης
ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – Προτάσεις/ΔράσειςΤη Δευτέρα 1 Ιούνη 2009 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί αντικαπιταλιστική συνέλευση με θέμα «Συγκρότηση της Επιτροπής Χίου της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – Προτάσεις – Δράσεις».
Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α η Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή, γεννήθηκε μέσα από δεκάδες λαϊκές συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα και στη μεγάλη συγκέντρωση στο Σπόρτινγκ στις 31 Γενάρη, αμέσως μετά την εξέγερση του Δεκέμβρη. Συγκροτήθηκε στις 22 Μάρτη, με τη συμμετοχή δυνάμεων , αγωνιστών και αγωνιστριών της αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής, κομμουνιστικής αριστεράς και της ριζοσπαστικής οικολογίας και δίνει το παρόν με ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές.
Είναι αποτέλεσμα της ενότητας που χτίστηκε μέσα στις μεγάλες μάχες της προηγούμενης περιόδου από δυνάμεις, αγωνιστές και αγωνίστριες που πρωτοστάτησαν: στην κορύφωση της εξέγερσης του Δεκέμβρη, στις απεργίες για το ασφαλιστικό, τη μεγάλη απεργία διαρκείας των δασκάλων, τις φοιτητικές καταλήψεις, τις αντιπολεμικές και αντιρατσιστικές κινητοποιήσεις, τις διεθνείς κινητοποιήσεις από την Γένοβα μέχρι το Στρασβούργο, την υπεράσπιση του περιβάλλοντος και των ελεύθερων χώρων, τον αγώνα για τις δημοκρατικές ελευθερίες, την αλληλεγγύη στην Κωνσταντίνα Κούνεβα. Μας ενώνουν η αντικαπιταλιστική προοπτική, η επιμονή στον επαναστατικό δρόμο, η αναζήτηση μιας νέας σοσιαλιστικής κομμουνιστικής προοπτικής.


Στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετέχουν ανένταχτοι αγωνιστές και αγωνίστριες καθώς και οι δυνάμεις ΑΚΟΣ, ΑΡΑΝ, ΑΡΑΣ, ΕΚΚΕ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΝΑΡ, νΚΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ, ΟΚΔΕ Σπάρτακος, ΟΚΔΕ, ΣΕΚ, που συμμετέχουν και στα μετωπικά σχήματα ΜΕ.Ρ.Α. και ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α.


Η Επιτροπή Χίου που θα συγκροτηθεί από την αντικαπιταλιστική συνέλευση θα λειτουργεί αμεσοδημοκρατικά και είναι ανοιχτή σε κάθε συλλογικότητα, αγωνιστή και αγωνίστρια που μοιράζεται αυτές τις αγωνίες και αναζητήσεις.


Επιδιώκουμε να παρέμβουμε σε όλα τα μεγάλα κοινωνικά και πολιτικά μέτωπα της περιόδου και θα συμμετέχουμε στις ερχόμενες ευρωεκλογές, ζητώντας τη στήριξη όλων εκείνων που σήμερα αναζητούν δρόμους αντίστασης, ρήξης και ανατροπής.


Θα μας βρούνε μπροστά τους σε όλες τις μάχες της περιόδου!
Θα μας βρούνε μπροστά τους και στις ευρωεκλογές της 7ης Ιούνη!