Αρχική Νέα Οικονομία Mastic Spa: Δυναμική ενίσχυση του brand

Mastic Spa: Δυναμική ενίσχυση του brand

40

Τα Mastic Spa, σύμφωνα με τους επιτελείς της εταιρείας, είναι το αποτέλεσμα που μετουσιώνει τη μοναδική στον κόσμο μαστίχα Χίου με την εφαρμογή της στην κοσμετολογία, σε μια νέα ιδέα και μια νέα φιλοσοφία στο χώρο των καλλυντικών, της προσωπικής φροντίδας και περιποίησης.


Από το 1875, που ξεκίνησε η δράση της οικογένειας Σόδη στο χώρο της φαρμακευτικής με το άνοιγμα του πρώτου φαρμακείου στην Κωνσταντινούπολη, μέχρι και σήμερα με τη λειτουργία των καταστημάτων Mastic Spa, η εταιρεία Mastic Spa Σόδης καλύπτει με όλο το φάσμα των προϊόντων της το σύνολο των αναγκών προσωπικής περιποίησης και φροντίδας.


Πλεονεκτήματα


Το δίκτυο των Mastic Spa αναπτύσσεται με τη μέθοδο της δικαιόχρησης και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του concept συνοψίζονται στα εξής:


* Πρωτοτυπία και καινοτομία στο χώρο της ομορφιάς.


* Νέα, φρέσκια και δημιουργική ιδέα στην προσωπική περιποίηση και φροντίδα.


* Συνεργασία με αναγνωρισμένα κέντρα έρευνας και τεχνολογίας.


* Προϊόντα που υπόκεινται σε πλήρη και εξονυχιστικό έλεγχο.


* Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ).


* 1ο βραβείο στο διεθνή διαγωνισμό SHEKY’S της Νέας Υόρκης για τα καλύτερα φυσικά σαπούνια στον κόσμο.


* Η νέα βιολογική σειρά bio-eco mastic είναι πιστοποιημένη από τον έγκυρο ιταλικό οργανισμό ICEA, πιστοποίηση που αφορά όλο το προϊόν και όχι μόνο κάποια συστατικά του.


* Διακρίσεις από το Γαλλικό Ινστιτούτο Eurofins Ats France και το Γαλλικό Ινστιτούτο Proclaim.


* Εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό το οποίο συνεχώς εκπαιδεύεται και ενημερώνεται.


* Συνεργασία με την εξειδικευμένη και καθετοποιημένη εταιρεία, New Business, για τη δημιουργία και ανάπτυξη του δικτύου Franchise.


Η συνεργασία με τη New Business θα δώσει νέα δυναμική στα προϊόντα και στην αναγνωσιμότητα του brand συμβάλλοντας στη σημαντική αύξηση του αριθμού των καταστημάτων του δικτύου παρέχοντας τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να απολαμβάνει τα προϊόντα των Mastic Spa που είναι βασισμένα στις ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας.


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Δευτέρα, 25 Μαϊου 2009

Σοφία Εμμανουήλ