Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε καταγγελία ΚΚΕ για blog

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε καταγγελία ΚΚΕ για blog

23

 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ
Ανακοίνωση του γραφείου τύπου
 
Δεν είναι η πρώτη φορά (και ήμαστε σίγουροι ότι δεν θα είναι και η τελευταία), που το ΚΚΕ φαντασιώνεται ανεμόμυλους – εχθρούς και μάλιστα τους προσωποποιεί στις δυνάμεις της υπόλοιπης Αριστεράς και ειδικότερα στον ΣΥΡΙΖΑ.
          Αυτή τη φορά «ανακάλυψε» καταγγελίες για χρησιμοποίηση των υπογείων της Νομαρχίας ως προεκλογικού κέντρου, στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ Χίου.
          Ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου δηλώνει προς κάθε καλοπροαίρετο αριστερό ότι  ουδέποτε έχει αναφερθεί οτιδήποτε σχετικό στην ιστοσελίδα του για το, πράγματι σκανδαλώδες, αυτό θέμα. Για του λόγου το αληθές αλλά και για να δείξουμε το μέγεθος της λασπολογίας και του ψεύδους στο οποίο έχουν επιδοθεί τα στελέχη του ΚΚΕ, κατά της Αριστεράς, σας αναφέρουμε ότι η διεύθυνση της ιστοσελίδας μας είναι  www.syrizachiou.blogspot.com. Εκεί μπορεί ο καθένας να ανατρέξει και να εξάγει τα συμπεράσματα του.
         Δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο ΚΑΜΙΑΣ άλλης ιστοσελίδας.
         Για μας, ότι μεθόδους και πρακτικές αν ακολουθεί, ότι συμμαχίες αν συστήνει, ότι εχθρούς και αν .οραματίζεται το συγκεκριμένο κόμμα, ο εχθρός  είναι ένας: Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ.
         Και εναντίον του θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις!
         Μαζί με κάθε σκεπτόμενο Αριστερό!

 


           Χίος Μάης 09