Αρχική Νέα Τοπικά Διαμαρτυρία Ένωσης Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών για συνδυασμό Ισ. Μπουρνιά

Διαμαρτυρία Ένωσης Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών για συνδυασμό Ισ. Μπουρνιά

14

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών (Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.) Χίου, διαμαρτύρεται για την άδικη και άκρως προσβλητική συμπεριφορά μερίδας Νομαρχιακών Συμβούλων κατά συναδέλφων Διπλωματούχων Μηχανικών.
Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χίου της 26ης Μαΐου 2009, οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι Μπουρνιά Ισαβέλλα και Αγραφιώτης Νικόλαος επιτέθηκαν φραστικά εκτοξεύοντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά συναδέλφων Διπλωματούχων Μηχανικών υπαλλήλων Ν.Α. Χίου, επικρίνοντας την επιστημονική τους κατάρτιση, ενώ οι δεύτεροι παρουσίαζαν στα μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χίου την μελέτη του ηλεκτροφωτισμού κλπ στον παραλιακό δρόμο του Βροντάδου που αποτελεί τμήμα της Εθνικής οδού Χίου-Καρδαμύλων.
Στο πλαίσιο της Δημοκρατίας και των Δημοκρατικών θεσμών που υπηρετούν, καλούμε τους δύο προαναφερόμενους Νομαρχιακούς Συμβούλους να ανακαλέσουν.
Θεωρούμε απαράδεκτο, αντιδεοντολογικό  και αντιδημοκρατικό το γεγονός, Διπλωματούχοι Μηχανικοί Δημόσιοι Υπάλληλοι να γίνονται στόχος διενέξεων και πολιτικών αντιπαραθέσεων, προσπαθώντας μέσα σε αντίξοες συνθήκες να κάνουν την εργασία τους κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


                                                          Για το Δ.Σ.           

Ο Πρόεδρος                                                                  Ο  Γεν. Γραμματέας
           

   Μονιούδης Ιωάννης                                                         Ανωγιαννάκης Νικόλαος
  Πολιτικός Μηχανικός                                                         Πολιτικός Μηχανικός