Αρχική Απόψεις Aρθρα Γιάννης Μισετζής: διαμαρτυρία για την αφισέτα που μοιράστηκε στους μαθητές στη “Μέρα...

Γιάννης Μισετζής: διαμαρτυρία για την αφισέτα που μοιράστηκε στους μαθητές στη “Μέρα κατά του καπνίσματος”

26

 Ακαταλαβίστικο, κακόγουστο και υποτιμητικό για την νοημοσύνη ημών και των παιδιών μας, μόνο ως τέτοιο μπορεί να χαρακτηρισθεί το φυλλάδιο που μοιράστηκε στα σχολεία του Νομού από την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση ,με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος, στο οποίο εκτός του ότι εμφανίζεται  ένας  μικρός με τσιγάρο στο στόμα υπάρχει το κεντρικό μήνυμα « η μαμά μου και ο μπαμπάς μου κάνουν πάντα το σωστό» …!!!
Το έντυπο όπως θα δείτε, συνυπογράφεται από την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων και τον Παντελή Στεφάνου ιατρό- πρόεδρο Νομαρχιακού συμβουλίου και υποψήφιο Δήμαρχο ή Βουλευτή –συμπληρώνω εγώ φτωχά σκεπτόμενος….. 
Ερωτάται λοιπόν το συμβούλιο της Ένωσης Γονέων και ο προϊστάμενος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης πότε και με τι διαδικασίες  έδωσαν την συγκατάθεση τους ,και  ποιος κάλυψε τά έξοδα της κατ ουσίαν προσωπικής προβολής του Παντελή Στεφάνου  .
Ερωτάται επίσης ο πρόεδρος μας, πότε τον εξουσιοδότησε το Νομαρχιακό Συμβούλιο να υπογράφει τέτοια έντυπα χρησιμοποιώντας  την ιδιότητα του.  Σε κάθε περίπτωση είναι ανεπίτρεπτο  και καπηλευτικό ο πρόεδρος του Ν.Σ. να υπογράφει ως φυσικό πρόσωπο και όχι ως μέλος του φορέα στον οποίο ανήκει, ο οποίος-πρόεδρος- προφανώς συνεπαρμένος από την χρήση της εξουσίας που χειρίζεται τα τελευταία χρόνια θεωρεί τον εαυτό του αλάθητο ακόμα και ως γονέα …
Η απάντηση είναι ότι όσοι μεγαλώνουμε παιδιά γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κάνουμε λάθη στην ανατροφή των παιδιών μας ιδίως τις δύσκολες αυτές μέρες, και όποιος τα γράφει αυτά, όποιο μήνυμα κι αν θέλει να περάσει,   είναι το ολιγότερο άσχετος με την πραγματικότητα…
Καταλαβαίνει  βέβαια κανείς ότι με την φίμωση  και τον ευνουχισμό στον οποίο  υποβάλλουν   οι μεγάλοι πολιτικοί μέντορες της Χίου τους ¨σιωπηλούς¨ συνεργάτες τους , τους  αναγκάζει να αναζητούν πρωτότυπες μέθοδους αυτοπροβολής , αλλά ΕΛΕΟΣ!!! όχι και εις βάρος της ψυχολογίας των παιδιών μας!!!!! Όλα κύριοι έχουν ένα όριο!!!! Και αυτό το έχετε υπερβεί προ πολλού!!

 Γιάννης Ν. Μισετζής


Γονιός –  Ελεύθερος Νομαρχιακός Σύμβουλος


 www.misetzis.gr


 
Σημείωση chiosnews.com: ύστερα από έντονη συζήτηση στη συνεδρίαση του ΔΣ της Ενωσης Γονέων είχαμε την παραίτηση του μέλους του Δ.Σ. Ολγας Ορφανίδου, αφού δεν δόθηκαν πειστικές εξηγήσεις για την έκδοση της αφισέτας.