Αρχική Νέα Αθλητικά Στην κορυφή το ΧΙΩΤΙΚΟ ΜΠΡΙΤΖ

Στην κορυφή το ΧΙΩΤΙΚΟ ΜΠΡΙΤΖ

16

 


  Για άλλη μια φορά ο ΧΟΜ κατέκτησε την κορυφή και οι αθλητές του ΧΟΜ έγιναν το επίκεντρο των συζητήσεων στην Αθήνα.
Οι προσπάθειες τεσσάρων χρόνων επιβραβεύτηκαν και τα χαμόγελα φώτισαν τα πρόσωπα των παικτών.

   Όπως κάθε χρονιά η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ προκήρυξε το Μαθητικό πρωτάθλημα που αποτελεί την κορύφωση μιας πορείας που ξεκίνησαν οι νέοι αθλητές τον Οκτώβριο.
Στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο Καλαμακίου το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Μαΐου διαγωνίστηκαν 44 ζευγάρια μαθητών από όλη την Ελλάδα και το ζευγάρι Πιπινιάς Μάνος και Λαβίδα Μαίρη  κατέκτησε την 1η θέση κάνοντας όλη την αποστολή του ΧΟΜ και τους δασκάλους τους να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα.
Ο υπεύθυνος μαθημάτων δήλωσε γι’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία: «Τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά. Αυτό που πέτυχα  ήταν να αγαπήσουν το άθλημα και να το κάνουν κομμάτι της ζωής τους. Τους ευχαριστώ πολύ για τη χαρά που μας έδωσαν. Καλή συνέχεια».
Σε πολύ καλές θέσεις πλασαρίστηκαν και οι άλλοι αθλητές μας Ροδίτης Ν.-Μπαχάς Κ., Σελεμενάκη Π.-Μπαλακίτσης Α., Στρουμπάκη Ε.- Ζωίτσης Καραθανάσης Δ. και ο Σγούτας Γ. που συμμετείχε με συμπαίκτη από τη Θεσσαλονίκη.

   Σε παράλληλο τριήμερο Τουρνουά που πήραν μέρος ως συμπαίκτες οι υπεύθυνοι μαθημάτων της Χίου Σέγκος Γ. και της Λέσβου Μπαμπούλα Α. κατέκτησαν τη 2η θέση στα 23 ζεύγη στην κατηγορία τους. 

Διαφήμιση