Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Ελπίδα Τσουρή- για ευρωεκλογές: αλλάζει σελίδα

Ελπίδα Τσουρή- για ευρωεκλογές: αλλάζει σελίδα

9

 ΕΛΠΙΔΑ ΤΣΟΥΡΗ
   Βουλευτής Νομού Χίου – ΠΑ.ΣΟ.Κ.
   
  «Το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών αποτελεί μια καθαρή νίκη του ΠΑΣΟΚ και, ταυτόχρονα, συνολική αποδοκιμασία της κυβερνητικής πολιτικής.
   Στον καθαρά πολιτικό χαρακτήρα των εκλογών, που, εξαρχής, είχε θέσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ο ελληνικός λαός απάντησε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο «όχι πια». Από σήμερα η πολιτική ζωή της χώρας αλλάζει σελίδα και το ΠΑΣΟΚ, με αίσθημα ευθύνης, θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών, θεωρώντας ότι, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Μοναδικός ηττημένος από τη λαϊκή ετυμηγορία είναι οι πολιτικές της κυβέρνησης και μοναδικός μας αντίπαλος τα προβλήματα του τόπου.
   Σε ότι αφορά στα εκλογικά αποτελέσματα του νομού Χίου, όπου το ΠΑΣΟΚ κατέγραψε ένα από τα υψηλότερα ποσοστά του, πανελλαδικά, έχει αποτυπωθεί,  σαφώς, η κρίση και η σύγκριση της τοπικής κοινωνίας, τόσο απέναντι στη συνολική πολιτική, όσο και  στην παραγωγή έργου, τοπικά, και στις υπεύθυνες πολιτικές παρεμβάσεις για τα ζητήματα της Χίου.
   Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, στη Χίο, διαβεβαιώνοντάς τους ότι, είμαστε έτοιμοι για πολλή και σκληρή δουλειά και για ακόμα πιο σημαντικά νικηφόρα αποτελέσματα».