Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Γιάννης Κοσμίδης- για ευρωεκλογές: να βγάλουμε τα κατάλληλα συμπεράσματα

Γιάννης Κοσμίδης- για ευρωεκλογές: να βγάλουμε τα κατάλληλα συμπεράσματα

8

 Γιάννης Κοσμίδης
Βουλευτής νομού Χίου- ΝΔ

 

 Το αποτέλεσμα των εκλογών για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο ευρωκοινοβούλιο εξέπεμψε πολλαπλά μηνύματα.
   Το ένα μήνυμα, κυρίως το εξέπεμψε ο ελληνικός λαός προς τη ΝΔ όπου έχει μειωμένο ποσοστό σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ. Σίγουρα αυτό πρέπει να απασχολήσει την ηγεσία και τα στελέχη του κόμματος, ούτως ώστε να ξαναβρούμε το βηματισμό που χρειάζεται για να μπορέσουμε να εκπονήσουμε τις πιο κατάλληλες πολιτικές, να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της χώρας και ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
   Δεύτερο μήνυμα εκπέμπεται προς όλο το πολιτικό σύστημα. Με το πρωτοφανές ποσοστό της αποχής που ξεπερνά το 45%, προσεγγίζει το 50%. Και είναι ένα γεγονός που πρέπει να μας απασχολήσει όλους.
   Πιστεύω ότι η απάντηση σε αυτή την πρόκληση είναι για όλες τις πολιτικές δυνάμεις, να ασχοληθούμε με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου, να συμπεριφερθούμε πολιτικά και να δώσουμε απαντήσεις στις προκλήσεις που θέτουν οι καιροί.
   Τοπικά, δεν έχω ακόμα κάνει ανάλυση, και για αυτό δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο. Θέλω να πω όμως ευχαριστώ στους πολίτες που ψήφισαν τη ΝΔ,. στα στελέχη που έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις και αγωνίστηκαν όπως κάθε φορά για το καλύτερο.
   Αυτό που μπορώ να πω για τον κόσμο της ΝΔ ότι πρέπει από κοινού και σε τοπικό επίπεδο να αναλύσουμε τα αποτελέσματα, να βγάλουμε τα κατάλληλα συμπεράσματα και να κάνουμε τις  απαραίτητες πολιτικές κινήσεις.

 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, 9/6/2009

Διαφήμιση