Αρχική Green Life Διαδρομές Τριήμερο Χιακής Προβολής στο Μετρό Αθηνών- στάση ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Τριήμερο Χιακής Προβολής στο Μετρό Αθηνών- στάση ΣΥΝΤΑΓΜΑ

31

 

 

Για τρεις μέρες το κέντρο της Αθήνας, στη στάση του μετρό στο Σύνταγμα θα έχει άρωμα, χρώμα και γεύση από τη Χίο!
   Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας, οι επισκέπτες της Αθήνας και γενικότερα όσοι κυκλοφορούν με το Μετρό θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη Χίο μέσω της έκθεσης προβολής τοπικών προϊόντων που θα διαρκέσει από αύριο Πέμπτη, 11 Ιουνίου έως και το Σάββατο 13 Ιουνίου.
   Η έκθεση είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, που εξασφάλισε και το κονδύλι για την ενοικίαση του χώρου, όπου κατά τα 4/5 του θα διατεθεί δωρεάν στην Ένωση Μαστιχοπαραγωγών και φυσικά στις άλλες εταιρείες του νησιού για την προβολή των προϊόντων μαστίχας, ούζων, γλυκών του κουταλιού και των άλλων τοπικών προϊόντων. Στα υπόλοιπα 10 τ.μ. περίπου θα είναι το περίπτερο της Νομαρχίας όπου θα διατίθεται ενημερωτικό υλικό και αφίσες για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν πιο καλά τη Χίο, και γιατί όχι να επιλέξουν τα νησιά μας για διακοπές.
    «Με τη στήριξη και της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής θα κάνουμε αυτό το τριήμερο μια παρουσίαση των προϊόντων μας, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν, και θα δώσουμε διαφημιστικό υλικό. Πρόκειται για  μια καλή καμπάνια», σημείωσε ο Νομάρχης Πολύδωρος Λαμπρινούδης.
   Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή στις 7.00 μ.μ. τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος του Συλλόγου Πυργουσίων Αττικής «Το Πυργί της Χίου» θα χορέψει παραδοσιακούς Χιώτικους χορούς.
  

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, 10/9/2009 (dimokratiki.org)