Αρχική Νέα Τοπικά ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – Χίου: συμπαράσταση στη δημοσιογράφο Αγγελική Χατζηδημητρίου

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – Χίου: συμπαράσταση στη δημοσιογράφο Αγγελική Χατζηδημητρίου

12

 Αγγελική είμαστε μαζί σου στον αγώνα που δίνεις, θα είμαστε δίπλα σου!


Κόντρα σε εκείνους που οπλίζουν, δια νόμου κιόλας, το χέρι των σεκιουριτάδων και κάθε είδους κατασταλτικό μηχανισμό (ιδιωτικό και κρατικό)..
Κόντρα στο σύστημα που καταστέλλει στο δρόμο και στο εργοστάσιο!



Για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα είτε της εργοδοτικής, είτε της κρατικής βίας και τρομοκρατίας. Από την Κούνεβα, μέχρι τον μικρό Αλέξη, μεχρι την Αγγελική και πόσους ακόμα..
Κόντρα σε εκείνους που δημιούργησαν ένα σύστημα υγείας γεμάτο ελλείψεις σε άψυχο και έμψυχο “υλικό” και έφεραν την Αγγελική Χατζηδημητρίου σε αυτή την κατάσταση. Ένα σύστημα υγείας που λειτουργεί εν πολλοίς στον αυτόματο, ένα σύστημα υγείας που ιδιωτικοποιείται, ένα σύστημα υγείας που δεν ενδιαφέρεται καν για τον σκοπό τον οποίο υποτίθεται εξυπηρετεί. Ένα σύστημα υγείας που αδιαφορεί για τον ασφαλισμένο, αδιαφορεί για τον άνθρωπο και κινδυνεύουμε να το πληρώσουμε με τις ζωές μας.

Για να μην επαναλαμβάνεται συνεχώς η ίδια εικόνα.


* Μαζί κι εμείς θύματα της πολιτικής τους και του γενικότερου κλίματος καταστολής και τρομοκρατίας που θέλουν να επιβάλουν, για όποιον τολμά και κάνει καλά τη δουλειά του, για όποιον αντιστέκεται, για όποιον τολμά να ζεί με αξιοπρέπεια και το κεφάλι ψηλά!
* Η πολιτική τους δεν παίρνει από διορθώσεις. Η πολιτική τους μόνο ανατρέπεται!



Να τιμωρηθούν άμεσα οι υπεύθυνοι του εγκλήματος της Αγγελικής (διοίκηση ιδιωτικής εταιρείας ΔΕΗ, σεκιουριτάς, γιατροί Νοσοκομείου Χίου)



ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ


ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, την Πέμπτη 18 Ιούνη το πρωί, έξω από τα δικαστήρια της Χίου


ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – Χίου

Διαφήμιση