Φτιάχτηκε ο κάδος λέει ο Δήμος

  5

   Το δελτίο τύπου από τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Χίου σχετικά με δημοσίευμα στις 10 Ιουνίου που αφορούσε τρύπιο κάδο απορριμμάτων στην οδό Αθ. Παρίου είναι κατηγορηματικό. Ο κάδος επισκευάστηκε.
  Παραθέτουμε την απάντηση με την υποσημείωση ότι μέχρι και τη Δευτέρα το μεσημέρι (οπότε και λάβαμε την απάντηση) ο κάδος –σύμφωνα με τους περίοικους-δεν είχε ακόμα επισκευαστεί.
  Ίσως το e-mail να «έφυγε» νωρίτερα από το συνεργείο, ή το τελευταίο να έκανε αθόρυβη δουλειά:
  Στην ανακοίνωση που ακολουθεί γίνεται επίσης γνωστό ότι άμεσα πρόκειται να γίνει παραλαβή 100 νέων κάδων που θα προστεθούν στους υπάρχοντες 1500:     Με αφορμή δημοσίευμα στην ιστοσελίδα σας την 10/6/09 , για κάδο απορριμμάτων στην οδό Αθ. Παρίου , θέλουμε να σας γνωρίσουμε τα πιο κάτω :


     Η Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας έχει τοποθετημένους περί τους 1.500 κάδους σε διάφορα σημεία της Πόλης μας , ώστε να υπάρξει η καλλίτερη δυνατή εξυπηρέτηση των Δημοτών μας και μάλιστα σύμφωνα με τις πιο ενδεδειγμένες μεθόδους υγιεινής και ασφάλειας .


     Επειδή δε κάποιοι από αυτούς έχουν αρχίσει να φθείρονται με την πάροδο του χρόνου , φροντίζουμε για τη σταδιακή αντικατάστασή τους . Έτσι σε λίγες ημέρες θα παραλάβουμε μία παραγγελία μας από 100 περίπου κάδους , ώστε να αντικαταστήσουμε κάποιους παλιούς , αλλά και να τοποθετήσουμε επί πλέον των υπαρχόντων σε διάφορα σημεία όπου παρατηρείται μεγάλη συγκέντρωση απορριμμάτων .


    Υπάρχει επίσης συνεργείο σε μόνιμη βάση , το οποίο αναλαμβάνει την επισκευή όσων κάδων διαπιστωθεί ότι έχουν υποστεί ζημιές . Η επισκευή γίνεται το συντομότερο δυνατόν ευθύς μόλις γίνει γνωστό το γεγονός από τα πληρώματα των απορριμματοφόρων , από συνδημότες μας ή από τον τύπο .  Έτσι και στη συγκεκριμένη περίπτωση του κάδου στην οδό Αθ. Παρίου , το συνεργείο μας επισκεύασε τις ζημιές που είχε ο κάδος  το συντομότερο δυνατόν από τη στιγμή που έλαβε γνώση του θέματος .


     Τελειώνοντας ελπίζουμε να έχουμε και στο μέλλον τη κριτική και τις υποδείξεις σας , ώστε να βελτιώνουμε το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών μας προς τους δημότες μας .


                                                                                   Ο Αντιδήμαρχος Χίου
                                                                         ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ