Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – Χίου χαιρετίζει το μεγαλειώδη αγώνα των εργαζομένων στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – Χίου χαιρετίζει το μεγαλειώδη αγώνα των εργαζομένων στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

19

 Ο αγώνας δεν τελειώνει εδώ..


Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – Χίου χαιρετίζει το μεγαλειώδη αγώνα των εργαζομένων στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, και την απίστευτη δύναμη που επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα, απέναντι στη γαλαζοπράσινη αδιαφορία του υπουργείου, της Τ.Ε.Δ.Κ. , της Ε.Ν.Α. Χίου, του Δήμου Χίου και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χίου. ΝΔ – ΠΑΣΟΚ  και φορείς που ελέγχουν οι μόνοι υπεύθυνοι, που με την αντεργατική, φιλοΕΕ πολιτική που εφαρμόζουν, προσπαθούν να καταδικάσουν τους εργαζόμενους στην ελαστική και απλήρωτη εργασία!!!  Καλούμε τους εργαζόμενους του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ να παραμείνουν στη λογική του αγώνα, των αμεσοδημοκρατικών συνελεύσεων και του οριζόντιου συντονισμού των ίδιων των εργαζομένων, την επιλογή κάθε φορά των μορφών του αγώνα τους και των ταξικών συμμαχιών που θα χτίζουν. Δηλώνουμε αλληλέγγυοι σε κάθε αγώνα τους και πλήρη συμπαράσταση και έμπρακτα, με όσες δυνάμεις διαθέτουμε. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε στα πλαίσια της ταξικής αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, διεκδικώντας μαζί τους:


* Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων
* Χρηματοδότηση από τους κρατικούς πόρους για την συνέχιση λειτουργίας του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ
* Κανενός είδους περικοπές στο προσωπικό
* Μόνιμη σταθερή και αξιοπρεπή εργασία για όλους
* Μονιμοποίηση των συμβασιούχων χωρίς αποκλεισμούς και προϋποθέσεις


Η προσωρινή παύση του αγώνα των εργαζομένων, λόγω της σοβαρότητας και του ήθους με τα οποία αντιμετωπίζουν την εργασία τους, έχοντας πλήρη επίγνωση του καθήκοντος και των υπηρεσιών – λειτουργήματος που προσφέρουν στην κοινωνία της Χίου, δείχνει το μεγαλείο και την αξιοπρέπεια με την οποία παλεύουν για τα αυτονόητα.
Καλούμε για άλλη μια φορά όλη την κοινωνία της Χίου και κάθε εργαζόμενο να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και να στηρίξει τον αγώνα τους. Έναν αγώνα που ανήκει πλήρως στους εργαζόμενους του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και σε κανέναν άλλο.. Άλλωστε, οι εργαζόμενοι δεν δέχτηκαν κανένα αυτόκλητο σωτήρα, κανένα προστάτη και κανένα νταβατζή των αγώνων τους, όσο κι αν προσπάθησαν κάποιοι να τους βάλουν “καπέλα” και “χρώματα”.


ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – Χίου