Αρχική Νέα Τοπικά Παρουσίαση του Διαδικτυακoύ Κόμβου Απασχόλησης ChiosJobs την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 12:30...

Παρουσίαση του Διαδικτυακoύ Κόμβου Απασχόλησης ChiosJobs την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 12:30 στην Αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου

53

Ημερίδα με τίτλο «Ψηφιακές υπηρεσίες υποστήριξης της απασχόλησης» διοργανώνει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009, ώρα 12:30 στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χίου «Μιχαήλ Βουρνούς».

 

Η ημέριδα αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τους επιχειρηματίες αλλά και για τους εισερχόμενους στην αγορά εργασίας, τους οποίους η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου προσκαλεί για να  την παρακολουθήσουν.

 

Το chiosjobs προσφέρει στον επιχειρηματία, στον εργαζόμενο, στον άνεργο, στο νεοεισερχόμενο στην αγορά εργασίας, στον κόσμο της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής κατάρτισης, ένα διαδραστικό εργαλείο επικοινωνίας και μια πηγή πληροφόρησης, η οποία παρακολουθεί τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, εξελίσσεται, προσαρμόζεται στις εξειδικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του έργου: Δράσεις Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης των Πολιτών και των Επιχειρήσεων για την Ψηφιακή Δημόσια Διοίκηση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χίου και απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις ψηφιακές υπηρεσίες υποστήριξης της απασχόλησης που παρέχονται από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου μέσω του δικτυακού τόπου chiosjobs.gr και του Περιφερειακού Γραφείου Εργαζομένων και Ανέργων του ΚΕΠΕΑ / Γ.Σ.Ε.Ε. της Ν.Α. Χίου