Αρχική Νέα Τοπικά Συμπαράσταση στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ από την ΕΣΗΕΠΗΝ

Συμπαράσταση στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ από την ΕΣΗΕΠΗΝ

5


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στους ιδιοκτήτες, στους συναδέλφους και σε όλο το προσωπικό της εφημερίδας «Δημοκρατική» Χίου, τα γραφεία της οποίας υπέστησαν μεγάλες ζημιές από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.
Η φωτιά είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί ο εξοπλισμός της εφημερίδας και κατά συνέπεια να ανασταλεί για μικρό διάστημα και έως ότου αποκατασταθούν οι ζημιές η έκδοση της. 

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ χαιρετίζει το φρόνημα των συναδέλφων και του συνόλου των εργαζομένων στην «Δημοκρατική» Χίου οι οποίοι ήδη εργάζονται με σκοπό η εφημερίδα να ξεπεράσει τις συνέπειες της καταστροφής και να επανακυκλοφορήσει το συντομότερο δυνατόν, επιστρέφοντας στις επάλξεις της αξιόπιστης, αντικειμενικής και έγκυρης ενημέρωσης.
Παράλληλα, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ καλεί τους φορείς της Χίου, πέραν της έκφρασης συμπαράστασης και αλληλεγγύης, να σταθούν δίπλα στους εργαζόμενους και να συμβάλλουν στην αναγέννηση της εφημερίδας.