Αρχική Νέα Τοπικά Νέα αναβάθμιση των κυκλωμάτων της FORTHnet με Αθήνα

Νέα αναβάθμιση των κυκλωμάτων της FORTHnet με Αθήνα

13

Αναβάθμισε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες τη χωρητικότητα (bandwindth) της γραμμής της με Αθήνα η FORTHnet. Μετά την πρώτη αναβάθμιση της γραμμής τον Φλεβάρη του 2009, η FORTHnet αναβάθμισε ξανά προ ολίγων ημέρων ξανά την γραμμή της με Αθήνα προσφέροντας ακόμη πιο υψηλής ταχύτητας διασύνδεση στο Internet στους Χιώτες πελάτες της.

 

Παράλληλα προχώρανε οι εργασίες για το Δίκτυο Οπτικών Ινών της FORTHnet στη Χίο. Με την ολοκλήρωση του Δικτύου Οπτικών Ινών όλοι οι κάτοχοι τηλεφωνικών γραμμών στους Δήμους Χίου, Αγίου Μηνά, Ιωνίας, Καμποχώρων, Ομηρούπολης και Καρδαμύλων θα μπορούν να απολαμβάνουν φτηνά πακέτα τηλεφωνίας και γρήγορου Internet χωρίς να χρειάζεται πια να πληρώνουν το Πάγιο.

 

Επίσης  η Forthnet ανακοίνωσε πρόσφατα ότι διαθέτει πακέτα που προσφέρουν ADSL ή/και Τηλεφωνία από 14 ευρώ το μήνα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Κατάστημα της FORTHnet στη Χίο, Ε. Αργέντη 27, τηλ. 2271028884.

 

Παράλληλα η FORTHnet έχει προγραμματίσει από τώρα και έως τον Νοέμβριο του 2009 διαδοχικές, πολύ σημαντικές αναβαθμίσεις της διασύνδεσης των κυκλωμάτων της με το Εξωτερικό. Αυτό θα οδηγήσει όχι μόνο σε ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες στο Internet για τους πελάτες της αλλά ταυτόχρονα θα συμβάλει και στην σταθερότητα της διασύνδεσης με το Εξωτερικό καθώς αυξάνονται οι πύλες σύνδεσης με το Διεθνές Διαδίκτυο.