Αρχική Νέα Τοπικά Αιτήσεις για εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ16.01 Μουσικής

Αιτήσεις για εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ16.01 Μουσικής

11

                                     Α   Ν   Α   Κ   Ο   Ι   Ν   Ω   Σ   Η                      
          Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί των  κλάδων  ΠΕ16.01 Μουσικής (Πτυχιούχοι τμημάτων μουσικών σπουδών Πανεπιστημίων), ΠΕ 16.02 (Πτυχιούχοι τμήματος λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής ΤΕΙ Ηπείρου) και ΤΕ 16 (πτυχιούχοι αναγνωρισμένων Ωδείων) να υποβάλουν αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών των Δημοσίων Σχολείων  Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς  και των  μουσικών ειδικεύσεων στα Μουσικά σχολεία για το σχολικό έτος 2009 – 2010.
 Επίσης καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εμπειροτέχνες ιδιώτες να υποβάλουν αίτηση για την ένταξη σε πίνακα μουσικών ειδικεύσεων ωρομισθίων για πρόσληψη στα Μουσικά Σχολεία.       
         Προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται μέχρι την 1-7-2009.
         Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την υποβολή των σχετικών αιτήσεων και δικαιολογητικών , οι ενδιαφερόμενοι θα προσέρχονται στα γραφεία μας και στη διεύθυνση Πολυτεχνείου 13 – 4ος όροφος και ώρες 10:00 π.μ. με 13:30 μ.μ..    
             Η σχετική εγκύκλιος έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της διεύθυνσης http://dide.chi.sch.gr καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων  της Διεύθυνσης .
                                                                                    

                                                       Ο Διευθυντής  Εκπαίδευσης

                                                           Παύλος Καλογεράκης