Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων στη Θεσσαλονίκη, 26-28/6

Συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων στη Θεσσαλονίκη, 26-28/6

13

Συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων στη Θεσσαλονίκη
Το 6ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ των Οικολόγων Πράσινων διοργανώνεται από 26-28 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονία

 


 

Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των Οικολόγων Πράσινων –αλλά και της πολιτικής οικολογίας στη χώρα μας- άνοιξε την 7η Ιουνίου με την εκλογή του πρώτου ‘Ελληνα Πράσινου Ευρωβου&lambd a;ευτή. Η έναρξη αυτής της νέας πορείας μας σηματοδοτείται και με την πραγματοποίηση του 6ου Τακτικού Πανελλαδικού Συνεδρίου μας στη Θεσσαλονίκη, από τις 26 ως τις 28 Ιουνίου, στο Παν&epsilon! ;πιστήμιο Μακεδονίας.

Το Συνέδριο θα περιλαμβάνει διαδικασίες συζήτησης και λήψης αποφάσεων για θέματα απολογισμού, πολιτικού προσανατολισμού και οργανωτικού σχεδιασμού για την ερχόμενη χρονι ά. Κατά τη διάρκειά του θα ολοκληρωθεί η εκλογή των μελών του Πανελλαδικού Συμβουλίου των Οικολόγων Πράσινων.


Την Παρασκευή, πρώτη ημέρα του συνεδρίου, που ξεκινάει στις 6:00 μμ, θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από το Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα, τα ελληνικά πολιτικά κόμματα, ΜΚΟ και τοπικούς φορείς.


Μετά τους χαιρετισμούς θα ακολουθήσει δημόσια συζήτηση με θέμα «Πράσινη λύση στην κρίση».


Στη συζήτηση θα συμμετέχει ο Philippe Lamberts, εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, ο Ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος, ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος και το μέλος του Π Σ. των Οικολόγων Πράσινων Όλγα Κήκου.


Η πρώτη μέρα του συνεδρίου είναι ανοικτή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους πολίτες και προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις 6:00 μμ.