Αρχική Νέα Τοπικά Ευχαριστήριο Παντελή Βρουλή Δημάρχου Χίου

Ευχαριστήριο Παντελή Βρουλή Δημάρχου Χίου

7

 

Μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου, ευτυχώς περαστική, θεωρώ ότι είναι απολύτως αναγκαίο και σημαντικό να ευχαριστήσω όλους όσους μου συμπαραστάθηκαν και βρέθηκαν δίπλα μου.
    Θέλω να ευχαριστήσω απ’ καρδιάς  όλους αυτούς, που ασχολήθηκαν και είχαν την ευθύνη της περίθαλψης μου.
     Σίγουρα ένα  ευχαριστώ δεν είναι αρκετό για να εκφράσει την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μου στη Χίο και στους ανθρώπους της, για το αμέριστο ενδιαφέρον και την αγάπη που μου έδειξαν όλες αυτές τις μέρες της απουσίας μου από το Δήμο Χίου.
    Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Χίου, και τους εκπροσώπους τους, που εκφράστηκαν με πραγματικό ενδιαφέρον όλο αυτό το διάστημα και μου ευχήθηκαν,  καλή και  ταχεία ανάρρωση.
   Τέλος και  ιδιαίτερα σημαντικό για μένα,  είναι να εκφράσω τις  ευχαριστίες μου προς τους συνεργάτες μου στο Δήμο Χίου, που προσπάθησαν όλες αυτές τις μέρες υπερβάλλοντας εαυτό,  να καλύψουν όλες τις υποχρεώσεις που παρουσιάστηκαν στην υπηρεσία, ώστε να λειτουργήσουν όλα στην εντέλεια  και ο Δήμος Χίου να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.
    Σας ευχαριστώ  πραγματικά μ’ όλη την δύναμη της ψυχής μου, γιατί άντλησα κουράγιο  και δύναμη από το ενδιαφέρον και την αγάπη σας.


ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΡΟΥΛΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΙΟΥ