Αρχική Green Life Διαδρομές Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην 5η Γιορτή Αγροτουρισμού

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην 5η Γιορτή Αγροτουρισμού

8

 5η Γιορτή Αγροτουρισμού – Χίος 2009
«Πανόραμα Γεύσεων και Πολιτισμού»


 Δημοτικός Κήπος Χίου, 6 με 11 Αυγούστου 2009
Ωράριο Λειτουργίας: 19.00-22.30Μεγάλο ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί ήδη για συμμετοχή στην «5η Γιορτή Αγροτουρισμού Χίου», που διοργανώνει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου υπό την αιγίδα της Αγροτουριστικής Α.Ε., το διάστημα από 6 έως 11 Αυγούστου 2009. Οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης, επαγγελματίες, τοπικοί παραγωγοί, συλλογικοί φορείς και καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται στους τομείς του αγροτουρισμού, του πολιτισμού κλπ. από τη Χίο αλλά και από άλλους νομούς της Ελλάδας, έχουν δηλώσει συμμετοχή στην φετινή εκδήλωση, που αποτελεί ένα πανόραμα γεύσεων και πολιτισμού.


Παράλληλα, καταρτίζεται το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων που θα πλαισιώνουν την 5η Γιορτή Αγροτουρισμού Χίου, το οποίο θα διακρίνει η ποικιλία με μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις, εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, παρουσιάσεις βιβλίων, καθώς επίσης και ειδικές δράσεις για παιδιά.
 
Το Τμήμα Τουρισμού Ν.Α. Χίου συνεχίζει να παραλαμβάνει αιτήσεις συμμετοχής για την 5η Γιορτή Αγροτουρισμού. Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος μπορούν να επικοινωνούν με την υπηρεσία στην παρακάτω διεύθυνση:


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΙΟΥ, ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 1
Τ.Κ. 82100 ΧΙΟΣ
ΤΗΛ: 22710 40534, FAX: 22710 43254, Ε-mail: chiotour@otenet.grΑπό το Γραφείο Τύπου της Ν.Α. Χίου