Αρχική Νέα Τοπικά Νέο συνδυασμό στο Δήμο Ομηρούπολης ανακοίνωσε ο Ν. Νύκτας

Νέο συνδυασμό στο Δήμο Ομηρούπολης ανακοίνωσε ο Ν. Νύκτας

8

 Την πρόθεσή του να έχει ενεργή παρουσία στα πολιτικά δρώμενα του Δήμου Ομηρούπολης ως επικεφαλής ενός νέου συνδυασμού και υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις δηλώνει με σχετικό δελτίο τύπου ο Νομαρχιακός Σύμβουλος και Νίκος Νύκτας
   Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Νύκτα είναι η ακόλουθη:
   «Συμπολίτες και συμπολίτισσες,
   Το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλοί συνδημότες μας ανησυχούν και προβληματίζονται για το αύριο του Δήμου μας, ενός Δήμου που αποτελούσε πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση στο παρελθόν.
   Στην αγωνία τους αυτήν έρχεται να προστεθεί και η δική μου σε μια εποχή που χωρίς έργα και προγραμματισμό αλλά και όραμα δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες ημέρες για μας και τα παιδιά μας.
   Πολλοί φίλοι και φίλες με τους οποίους έρχομαι σε επαφή καθημερινά με προτρέπουν να ασχοληθώ ξανά με τα κοινά του Δήμου Ομηρούπολης.
   Στην εικοσαετή ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση, την υπηρέτησα πιστά όλο αυτό το διάστημα με εντιμότητα, ήθος και πολύ δουλειά τόσο στο Δήμο μας την περίοδο 1990-2002 ως Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠ και ως Αντιδήμαρχος, όσο και στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου την περίοδο 2003-2009 ως Νομαρχιακός Σύμβουλος, πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας, Πρόεδρος του νομαρχιακού Οργανισμού Στήριξης Ατόμων με Αναπηρία Χίου και ως Αντινομάρχης την περίοδο 2005-2007.
   Γι’ αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω ότι θα έχω ενεργή παρουσία στα πολιτικά δρώμενα του Δήμου μας ως επικεφαλής ενός νέου συνδυασμού υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις που θα αποτελείτε από παλιά και νέα στελέχη ενεργών πολιτών που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Ομηρούπολης στις επόμενες δημοτικές εκλογές»