Αρχική Νέα Αθλητικά Το Χιώτικο Μπριτζ σε μεγάλα κέφια

Το Χιώτικο Μπριτζ σε μεγάλα κέφια

107

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΤΟ ΧΙΩΤΙΚΟ ΜΠΡΙΤΖ …ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΙΑ


       

 Ο Χιώτικος Όμιλος Μπριτζ είναι σε μεγάλα κέφια …και είναι λογικό αφού έχει στο ενεργητικό του μια ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση . Το περιφερειακό πρωτάθλημα Μπριτζ Ανατολικής Ελλάδος και Νήσων που πραγματοποιήθηκε από τις 19 -23 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Χανδρής συγκέντρωσε θετικά σχόλια από 160 αθλητές που ήρθαν από την ηπειρωτική (Γιάννενα , Βόλο, Θεσ/κη και Αθήνα ) και από την νησιωτική Ελλάδα (Κρήτη,Χαλκίδα και Ρόδο) . Μεγάλη ήταν η συμμετοχή από τους γειτονικούς Ομίλους της Λέσβου (20 αθλητές ) και της Σάμου (10 αθλητές ) .

      Ο λαός μας λέει «Αν δεν παντρέψεις παιδί και δεν χτίσεις σπίτι δεν έχεις νοιώσει τα ζόρικα» …


      Εμείς τέσσερα χρόνια τώρα «χτίζουμε» το σπίτι μας το ΧΟΜ και κάθε χρονιά με τους νέους μας αθλητές γίνεται όλο και πιο όμορφο . Δύο φορές την εβδομάδα 24 με 30 αθλητές συμμετέχουν στις προπονήσεις . Το πενθήμερο τουρνουά που διοργανώσαμε  ήταν κάτι σαν … «γάμος»  και εξηγούμαστε ….


      Νύφη … η Χίος μας που ξεδίπλωσε τις ομορφιές της και η καλοσύνη και η φιλοξενία των ανθρώπων της κατέκτησε όλους του μπριτζερ που την έβλεπαν για πρώτη φορά .


      Καλεσμένοι μας …ήταν οι αθλητές από όλη την Ελλάδα που έπρεπε να τους περιποιηθούμε.  Διοργανώθηκε δωρεάν μονοήμερη εκδρομή με συνοδεία ξεναγού στον Κάμπο και Μαστιχοχώρια με κατάληξη για μπάνιο και φαγητό στα Μαύρα Βόλια . Διοργανώθηκε πάρτυ στην πισίνα του ξενοδοχείου Χανδρή με δωρεάν φαγητό και μουσική . Μπουφές με καφέ αναψυκτικά και βουτήματα υπήρχε καθ’όλη την διάρκεια των αγώνων . Κληρώθηκε και ένα τετραήμερο και ένα τριήμερο στους συμμετέχοντες για δωρεάν παραμονή στο ξενοδοχείο «Χανδρής» της Κέρκυρας .


    Προσκλητήρια μας…. τα φυλλάδια με το πρόγραμμα των αγώνων , οι αφίσες και το banner που με τέχνη έφτιαξε το διαφημιστικό τμήμα του βιβ/λείου «Πάπυρος»


     Κουμπάροι … ήταν οι διαιτητές μας . Ο κος Τόγιας Δημήτρης (Αθήνα) και Μπαμπούλα Αναστασία (Λέσβο) επέβλεπαν τους αγώνες και ευχαριστήθηκαν την διαμονή τους στον Αγροτουριστικό Ξενώνα «Αρχοντικό» στον Κάμπο. 


    Μπομπονιέρες… ήταν η σακούλα με τις παραδοσιακές χιώτικες γεύσεις που προσέφεραν οι επιχειρήσεις Citrus , Άνεμος , Ελμα , Αρτοποιείο Μαϊστράλης ,ποτοποιεία Κακίτση και έντυπο υλικό από τον Σύνδεσμο Ενοικ/νων Δωματίων Χίου το γραφείο Τουρισμού Δήμου Χίου και την Νομαρχιακή Αυτοδ/ση . Πολλά ήταν τα έπαθλα που μοιράστηκαν στους νικητές που και εκεί η Χίος έσκισε ….


   Στην κατηγορία 1-6 τις 3 πρώτες θέσεις κατέλαβαν Χιώτισσες  και Χιώτες οι:


          1οι Σγούτας – Καββάδας          2οι Πιπινιάς – Λαβίδα             3ες  Ελευθερίου- Χαβιάρα


 το μαθητικό κατέκτησαν οι  Μπαχάς  – Στρουμπάκης .


   Διακρίσεις πέτυχαν οι Ροδίτης – Ζωϊτσης , Καραγκούνη – Μαστοράκη , Στρουμπάκη , Σελεμενάκη. 


   Στην κατηγορία 1-9 την πρώτη θέση κατέλαβαν οι:  Πρινιά – Σέγκος .


    Στην ψηλότερη κατηγορία πρώτη θέση Ρούσσος -Μαμιδάκη (Αθήνα). Διάκριση πέτυχαν οι Αντωνίου   – Καλογεράς


    Στο διήμερο των Ομάδων η μαθητική ομάδα του ΧΟΜ κατέκτησε την αντίστοιχη διάκριση


    1η Ομάδα στην  1-6 πάλι ο ΧΟΜ  με τους Ελευθερίου Χαβιάρα, Ρικανιάδη, Ταναϊνη και Παϊδα .


    1η Ομάδα στην 1-9 από Αθήνα  Χαραλαμπίδου,Παυλογιάννης,Παπανδρέου, Παυλινέρης


    1η Ομάδα Οπεν από Αθήνα Ζώτος, Ρούσσος ,Μαμιδάκη, Πλακίδα


    3η η ομάδα του ΧΟΜ στην κατηγορία ΟΠΕΝ.


  Όλα αυτά όμως είχαν και το κόστος τους … Ποιός  «πλήρωσε την νύφη»?  Στο πλευρό μας στάθηκαν αρωγοί ο Ν.Α.Ο. Χίου  και ο Δήμος Χίου   και χορηγοί  οι χιώτες επιχειρηματίες που αγκάλιασαν για ακόμη μια φορά τη διοργάνωση μας : Super Market ΧΑΡΑ, Αρτοποιείο ΜΑIΣΤΡΑΛΗ, SATVA cafe,  κρεοπωλείο ΠΟΥΛΑΚΗ, ΥΔΡΩ, WIND,  γλυκά ΣΑΡΑΝΤΗ,  FORKY’S ιχθυοκαλλιέργειες, KANARIS TOURS , αναψυκτήριο ΚΗΠΟΣ, ΑΠΛΩ cafe, Super Market KEY FOOD, εστιατόριο Τα 3 ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ, οπτικά ΜΠΑΤΣΗΣ, TRAVELSHOP, Ξενώνα «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ», εστιατόριο ΤΟ ΚΑΡΑΦΑΚΙ .


 Τους ευχαριστούμε θερμά όλους .


                                                                                                          Από το Δ.Σ του ΧΟΜ