Αρχική Νέα Αθλητικά Original club, ρεπορτάζ για τα 20 χρόνια (φώτο)

Original club, ρεπορτάζ για τα 20 χρόνια (φώτο)

10


 

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η εκδήλωση του ORIGINAL CHIOS CLUB για τα  20 χρόνια λειτουργίας του στη Χίο. Στην γιορτή που έγινε στο CUBA BAR παρουσία 300 ατόμων βραβεύθηκαν  οι παλαίμαχοι παίχτες της ΑΕΚ Ατματζίδης Ηλίας και Παπαϊωάνου Παύλος.
Επίσης βραβεύθηκε η Χιώτισσα Ολυμπιονίκης αθλήτρια του Πόλο και τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδος Τσουρή Μαρία που σήμερα  ανήκει στην ιστορική ομάδα του Εθνικού Πειραιώς. Ενώ μέρος των εσόδων δόθηκε για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες της Χίου.
Το σημαντικότερο όμως από όλα είναι ότι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ της Χίου για άλλη μια φορά επιβεβαιώνουν ότι η ΑΕΚ είναι ιδέα και οι φίλαθλοί της ξεχωριστοί!!!Ανακοίνωσαν μέσω του μέλους Παντελή Ψώρα ότι:
1.Σε συνεργασία με την Νομαρχία της Χίου θα βοηθήσουν για τον καθαρισμό όλου του νησιού μας  από τα συνθήματα σε τοίχους που δεν μας τιμούν.
2.Δημιουργία τράπεζας αίματος από τα μέλη του ORIGINAL CHIOS CLUB.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Nομάρχης Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης , ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χίου Ντομάτας Πέτρος, ο νομαρχιακός σύμβουλος Μικές Γιαννάρας, ο πολιτευτής ΠΑΣΟΚ Τριαντάφυλλος Κων/νος, η Κα Σόδη Μαρία ιδιοκτήτρια των Μastic Spa  που πρόσφερε αναμνηστικό δώρο στους βραβευθέντες όπως επίσης αναμνηστικά έδωσε και ο πρόεδρος του ΝΑΟΧ Στέφανος Φαρατζής.
Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ συναντήθηκαν με τον συμπαίκτη τους  για 2 χρόνια Κακούσιο Γιώργο που μένει στο νησί μας και είναι προπονητής και παίχτης της ομάδας του ΠΑΣ ΠΙΤΥΟΣ.
 Στην εκδήλωση ήταν το club της Μυτιλήνης , original geto,της Σύρου από τήν  Αθήνα, Σέρρες αλλά και Αεκτζήδες από όλη την Ελλάδα!

  Παντελής Ψώρας