Αρχική Νέα Τοπικά Διοργάνωση του 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Κ.Π.Ε., συνάντηση 8/7 στην Κλειδού

Διοργάνωση του 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Κ.Π.Ε., συνάντηση 8/7 στην Κλειδού

6


Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  Ομηρούπολης Χίου, με  απόφαση της Διεύθυνσης Σ.Ε.Π.Ε.Δ. του ΥΠ.Ε.Π.Θ. και της ολομέλειας των αντιπροσώπων του 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Εκπαιδευτικών των Κ.Π.Ε., ανέλαβε τη διοργάνωση του 17ου  Πανελλήνιου Συνεδρίου των Κ.Π.Ε. από κοινού με το Κ.Π.Ε. Μολάων Λακωνίας, με τόπο διεξαγωγής του τη Χίο, τον Ιούνιο του 2010.
  Η πρώτη συνάντηση ενημερωτικού και διερευνητικού χαρακτήρα θα γίνει την Τετάρτη 8 Ιουλίου στις 10.00 π.μ. στις εγκαταστάσεις του Κ.Π.Ε. Ομηρούπολης Χίου, στην περιοχή της  Κλειδούς, στο Βροντάδο, όπου μπορούν να συμμετάσχουν οι ενδιαφερόμενοι. 


Οπως σημειώνεται στο δελτίο τύπου από την υπεύθυνη του ΚΠΕ Αλεξάνδρα Σταματουλάκη, “Το συνέδριο θα είναι τετραήμερο και θα συμμετέχουν σ’ αυτό οι εκπαιδευτικοί των Παιδαγωγικών Ομάδων όλων των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Ελλάδας. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερου χαρακτήρα και σπουδαιότητας συνέδριο, το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει στο νησί μας ικανό αριθμό επισκεπτών της τάξεως των πεντακοσίων ατόμων.
      Κατόπιν τούτου, θεωρείται επιβεβλημένος ο από κοινού συντονισμός των ενεργειών όλων των τοπικών φορέων και αρχών, προκειμένου να υπάρξει μια όσο το δυνατόν αρτιότερη και πληρέστερη, σε όλα τα επίπεδα, διοργάνωση, η οποία θα αποτελέσει ισχυρό μέσο προβολής του νησιού μας”.