Αρχική Απόψεις Aρθρα Απάντηση Ν. Νύκτα σε Λ. Κωστάλα: “Αν δεν σου αρέσει κάποιος απλούστατα...

Απάντηση Ν. Νύκτα σε Λ. Κωστάλα: “Αν δεν σου αρέσει κάποιος απλούστατα δεν τον στηρίζεις”

14

 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΥΚΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΩΣΤΑΛΑ ΣΤΙΣ 4/7/2009


 Φίλε Λεωνίδα,


  Ειλικρινά θα προσπαθήσω να κατανοήσω την οργή σου ή την οργή σας όπως λες (άραγε ποιους εννοείς;) και αφού διαλέγεις να επικοινωνήσεις δημόσια μαζί μου ενώ ως φίλος θα μπορούσες να με καλέσεις στο τηλέφωνο, είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω κι εγώ δημόσια.


   Είκοσι χρόνια Λεωνίδα που ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση, ποτέ δεν ζήτησα καρέκλα και τα χρόνια που κατείχα διακριτές θέσεις ήταν ελάχιστα σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα που ασχολούμαι από όποια θέση μου ζητήθηκε χωρίς αμοιβή εννοείται.


    Στη δημοκρατία βεβαία Λεωνίδα πιστεύω όπως κι εσύ ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να συμμετάσχει ή όχι στα κοινά απ? όποια θέση θεωρεί ο ίδιος ότι μπορεί να προσφέρει.


    Αυτός που κρίνει είναι ο δημότης και αυτός θα έχει την τελευταία λέξη. Αν δεν σου αρέσει κάποιος απλούστατα δεν τον στηρίζεις εκτός και αν μια υποψηφιότητα μας χαλάει τα προσωπικά μας σχέδια ή τα σχέδια άλλων υποψηφίων φίλων μας.


    Κι εγώ σε θεωρώ φίλο και πίστευα ότι η παρουσία μου και η δράση μου όλα αυτά τα χρόνια θα σε είχε πείσει ότι μπορούμε όλοι μαζί να συνθέσουμε, να συνεργαστούμε, να δουλέψουμε και να κάνουμε την διαφορά στο Δήμο που αγαπάμε.


                                                                                              Ν.  ΝΥΚΤΑΣ


                                                                           ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ