Αρχική Νέα Τοπικά Πολίτες Ομηρούπολης: 2 μέρες χωρίς νερό στο νότιο Βροντάδο

Πολίτες Ομηρούπολης: 2 μέρες χωρίς νερό στο νότιο Βροντάδο

8

 
                                                                                                                      Βροντάδος  08/07/09
                                                        Δελτίο τύπου

Χωρίς νερό έμειναν  για δυο  τουλάχιστον ημέρες  συνδημότες μας στην νότια πλευρά του Βροντάδου , λόγω βλάβης στην αντλία της γεώτρησης του Βασιλειώνοικου που υδροδοτεί  την συγκεκριμένη περιοχή.
Αντιλαμβανόμαστε  ότι είναι  φυσιολογικό να παρουσιάζονται μηχανικές βλάβες , ιδιαίτερα αν δεν γίνεται σωστή συντήρηση των μηχανημάτων, επαναλαμβάνουμε όμως  ότι θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός να μην καλύπτονται οι υδρευτικές ανάγκες του Βροντάδου  από τις μονάδες αφαλατώσεις  και να καταφεύγει η δημοτική αρχή στην υδροδότηση από γεωτρήσεις.
Ιδιαίτερα για την συγκεκριμένη γεώτρηση  του Βασιλειώνοικου  στο πρόσφατο  παρελθόν υπήρχαν αρκετά προβλήματα ως προς  την ποιότητα του νερού που παρείχε, κάτι που ελπίζουμε να έχει ελεχθεί πριν χρησιμοποιηθεί  και εφέτος.
Οι «Πολίτες  Ομηρούπολης» καταθέτουν για μια ακόμη φορά τον προβληματισμό αλλά κι την διαμαρτυρία τους για την έλλειψη σχεδιασμού και προγραμματισμού  της δημοτικής αρχής Μαλαφή  σε όλους τους τομείς, κύρια όμως σε ότι έχει να κάνει με την παροχή υπηρεσιών προς τους δημότες.