4η Πανελλήνια Συνάντηση Φουσκωτών Σκαφών- δελτίο τύπου από το Ομιλο Φουσκωτών Χίου

  17

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


   


  Μεγάλη επιτυχία είχε και φέτος η 4η Πανελλήνια  Συνάντηση Φουσκωτών Σκαφών, που έγινε στις 27,28 & 29/06/09 στην Νάξο.


  Το λιμάνι του όμορφου νησιού γέμισε ασφυκτικά από κόσμο και σκάφη.


  Υπολογίζουμε ότι συγκεντρώθηκαν 300 σκάφη και 1000 περίπου άτομα τα οποία διασκέδασαν αλλά και τόνωσαν την τοπική αγορά.


  Η Παρουσία του Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών Χίου στην φετινή διοργάνωση ήταν ιδιαιτέρα δυναμική, τόσο που κατάφερε να δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις ακόμα και από τον διοργανωτή Όμιλο.


  Μοιράσαμε 300 δώρα με τοπικά Χιώτικα προϊόντα,  σε κάθε σκάφος ξεχωριστά.
  Φτιάξαμε  έναν πολύ πλούσιο μπουφέ με Χιώτικα εδέσματα και ποτά
  Χορευτές έδωσαν παράσταση με Χιώτικους χορούς που κατέπληξαν τους πάντες.
  Ο σκοπός του Ομίλου μας ό οποίος και επετεύχθη, ήταν να μεταφέρουμε την επόμενη  Πανελλήνια  Συνάντηση  στο νησί μας.


  Γι’ αυτόν τον σκοπό δουλέψαμε πολύ πριν από την συνάντηση και εκτός των άλλων είχαμε ετοιμάσει ένα πολύ εντυπωσιακό και ενημερωτικό φυλλάδιο (το οποίο μέτρησε πολύ στον στόχο μας) με την πρόταση μας για την διεξαγωγή της επόμενης συνάντησης στην Χίο.


  Η Παρουσίαση μας εντυπωσίασε τόσο τους άλλους Ομίλους που έκανε τους υπόλοιπους  «ανταγωνιστές» μας να αποσύρουν την υποψηφιότητα τους.


   Είμαστε ένας Όμιλος πολύ δραστήριος και πιστεύουμε ότι με την βοήθεια των Αρχών και του τοπικού εμπορικού κόσμου θα πραγματοποιήσουμε αυτήν την συνάντηση με μεγάλη επιτυχία.


  Η προβολή και η οικονομική τόνωση του τόπου μας θα είναι τεράστια και μάλιστα σε μια εποχή που η καλοκαιρινή σαιζόν στην ουσία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, ή είναι στην αρχή της .  


  Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα είναι ότι οι περισσότεροι από τους επισκέπτες θα μείνουν στο νησί (Χίος, Ψαρά, Οινούσσες) πέραν του τριημέρου που διαρκεί  η συνάντηση, για να κάνουν τις διακοπές τους.


  Η επιτυχία της συμμετοχής μας στην φετινή Πανελλήνια Συνάντηση Φουσκωτών Σκαφών αλλά και η ανάθεση της επόμενης στον Όμιλο μας οφείλεται στην βοήθεια της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τμήματος τουρισμού του Δήμου Χίου, του Εμπορικού Επιμελητηρίου Χίου και των εξής ιδιωτικών επιχειρήσεων τους οποίους και ευχαριστούμε: