Αρχική Νέα Τοπικά Σταμάτης Σάτρας: γιατί αποχωρώ από τα κοινά (του Δήμου Αγ. Μηνά)

Σταμάτης Σάτρας: γιατί αποχωρώ από τα κοινά (του Δήμου Αγ. Μηνά)

7

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Χίος, 11 Ιουλίου 2009Φίλες/ φίλοι,


Όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησής μου, με τα κοινά του Δήμου Αγίου Μηνά, ενήργησα πάντοτε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την αναβάθμιση της λειτουργίας του Δήμου προς όφελος των πολιτών. Ήμουν και είμαι πάντοτε σταθερά προσηλωμένος στην αναγκαιότητα αλλαγών και ανατροπών που απαιτούνται προκειμένου ο Δήμος να γυρίσει σελίδα. Δεν υπήρξα ποτέ λάτρης της καρέκλας και των αξιωμάτων, αντιθέτως συμμετείχα σε συλλογικούς αγώνες προτάσσοντας τις αξίες και τις αρχές που με ενέπνευσαν από μικρό παιδί.


Σήμερα ανακοινώνω ότι εξαιτίας επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων δεν θα είμαι ξανά επικεφαλής της παράταξης, ωστόσο παραμένω στο μετερίζι του διαρκούς αγώνα προκειμένου να αποκτήσει ο Δήμος μας τη χαμένη του αξιοπρέπεια. Ταυτόχρονα, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τόσο τη δημοτική παράταξη που με στήριξε, τους συνεργάτες και δημοτικούς συμβούλους με τους οποίους συμπορεύτηκα τα τελευταία εφτά χρόνια, τη νέα Συντονιστική Επιτροπή της Τ.Ο. Αγίου Μηνά, αλλά και τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ καθώς και τους δημότες, που υποστήριξαν αυτήν την πορεία.


Είμαι σίγουρος ότι η Δημοτική Παράταξή μας έχει μέλλον, όχι μόνο γιατί την πιστεύουμε εμείς και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, αλλά κυρίως γιατί την έχει ανάγκη ο τόπος μας.


Κατόπιν συζήτησης που είχαμε οι δημοτικοί σύμβουλοι της Παράταξης και η Σ.Ε. της Τ.Ο Αγίου Μηνά, αποφασίσαμε, στα πλαίσια των οδηγιών και των εγκυκλίων του Κινήματος, να ανοίξουν συμμετοχικές διαδικασίες προκειμένου να αναδειχθεί ο επικεφαλής της παράταξης, ο οποίος θα μας οδηγήσει στη νίκη στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.


 


Με τιμή,
Σταμάτης Σάτρας